Samsung satser stort på Virtual Reality

Samsung er for alvor hoppet på Virtual Reality-vognen med Gear VR, men de stopper ikke her.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR er kort fortalt blot en smartphone holder, der minder om en skibrille, så man kan se Virtual Reality film på sin Samsung Galaxy S7.

Kunderne har åbenbart taget rigtig godt imod konceptet, så der er allerede blevet set 20 millioner timers VR indhold.

Når der skrives indhold er det fordi man ikke kun kan se film. Der findes også nogle få spil, og det er nok her, at VR vil få sit store gennembrud i fremtiden.

Oculus Rift, som har været med til at designe Samsungs VR brille, er meget fokuseret på spil, da Oculus Rift skal tilsluttes en computer. Det er dermed også to forskellige oplevelser man får, hvor Samsung Gear VR naturligvis ikke kan levere lige så god grafik da hardwaren er en smartphone, men konceptet har vist sig holdbart.

Foto: AndroidCentral.com

Foto: AndroidCentral.com

Samsung Lancerer VR kamera

Derfor tager Samsung også næste skridt og lancerer et kamera der er designet til at skyde VR videoer.

Enheden hedder Samsung Gear 360 og har to styks 15 MP f/2.0 fish-eye linser, så du kan få det hele med.

- Mere om Gear 360

Gear 360 kan i nogen grad bruges udenfor, da kameraet er støv og vandafvisende. Er du interesseret i sådan et kamera skal du desværre lede i lang tid, da det ikke bliver sat til salg i Danmark lige med det samme. Så vil du have det nu, skal du kigge mod USA eller Sydkorea.

Samsung Gear 360 kan kun købes online. Til gengæld kan du købe det allerede nu, men altså kun i USA og Sydkorea. Prisen vil være USD 399, hvilket svarer til 2.200 kroner.

Rygter har også ville vide at Samsung pønsede på at lave noget a la Oculus Rift, men blot med smartphone hardware, så man kan have VR brillen med sig på farten. Dette rygte har Samsung bekræftet, men derudover har Samsung kun sagt, at der vil være bevægelsessensorer, så brillen kan genkende håndbevægelser.

At Samsung tror på VR kan blandt andet ses ved, at Samsung ikke er bange for at promovere deres teknologi. Et af de nyere tiltag har blandt andet været at filme fodboldkampe. Herunder ses to FC København spillere der genser en af deres seneste kampe.

Mere til historien

VR-tiltag ses flere steder. F.eks. er Minecraft nu kommet til VR.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram