Minecraft er kommet til Virtual Reality

0

Minecraft kommer til endnu flere enheder med en helt ny spiloplevelse. Senest kan Minecraft spilles med Samsung Gear VR.

Microsoft-minecraft
Minecraft kommer til Samsung Gear VR

Microsoft, der ejer det populære spil Minecraft, har netop offenligtgjort, at spillet er blevt udgivet til Samsungs Virtual Reality enhed Gear VR.

Spillet kan købes og spilles allerede i dag for 7 dollars, svarende til omkring 50-70 kroner. Undertegnede har ikke selv en Samsung Gear VR, så hvad spillet koster i Danmark vides desværre ikke.

Spillet indeholder de samme funktioner som mobilversionen, hvilket vil sige: Det kreative modul, “overlevelse” og multiplayer. Dog er der tilføjet to forskellige spiludseender. Som standard åbner spillet i biograftilstand, men man kan også opleve det i “first-person”, som man kender fra det normale spil.

Det giver dermed to forskellige oplevelser, og allerede nu melder fans af spillet tilbage med begejstring.

Du kan se en lille teaser af spillet herunder.

Har du prøvet Minecraft på Gear VR, så meld gerne tilbage hvad du synes.

Octolus’ ejer John Carmack har før sagt, at Minecraft er et af hans bedste minder, fordi det ændrer spillet fra af være lidt en lidt abstrakt aktivitet, til et mere følelsespræget og personligt spil.

Microsoft løftede sløret for Minecraft til Gear VR under Game Developers konferencen i San Francisco for en måned siden, men dengang kunne Microsoft ikke fortælle pris eller endelig lanceringsdato.

Minecraft på Gear VR

Mere til historien

Spillet oprindeligt blev udviklet af svenskeren Markus ”Notch” Persson, som solgte sit firma, Mojang, for omkring 14,4 milliarder danske kroner til Microsoft i september 2014. Allerede et år efter var spillet hentet 30 millioner gange på smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer