Minecraft er kommet til Virtual Reality

Minecraft kommer til endnu flere enheder med en helt ny spiloplevelse. Senest kan Minecraft spilles med Samsung Gear VR.

Microsoft-minecraft

Minecraft kommer til Samsung Gear VR

Microsoft, der ejer det populære spil Minecraft, har netop offenligtgjort, at spillet er blevt udgivet til Samsungs Virtual Reality enhed Gear VR.

Spillet kan købes og spilles allerede i dag for 7 dollars, svarende til omkring 50-70 kroner. Undertegnede har ikke selv en Samsung Gear VR, så hvad spillet koster i Danmark vides desværre ikke.

Spillet indeholder de samme funktioner som mobilversionen, hvilket vil sige: Det kreative modul, “overlevelse” og multiplayer. Dog er der tilføjet to forskellige spiludseender. Som standard åbner spillet i biograftilstand, men man kan også opleve det i “first-person”, som man kender fra det normale spil.

Det giver dermed to forskellige oplevelser, og allerede nu melder fans af spillet tilbage med begejstring.

Du kan se en lille teaser af spillet herunder.

Har du prøvet Minecraft på Gear VR, så meld gerne tilbage hvad du synes.

Octolus’ ejer John Carmack har før sagt, at Minecraft er et af hans bedste minder, fordi det ændrer spillet fra af være lidt en lidt abstrakt aktivitet, til et mere følelsespræget og personligt spil.

Microsoft løftede sløret for Minecraft til Gear VR under Game Developers konferencen i San Francisco for en måned siden, men dengang kunne Microsoft ikke fortælle pris eller endelig lanceringsdato.

Minecraft på Gear VR

Mere til historien

Spillet oprindeligt blev udviklet af svenskeren Markus ”Notch” Persson, som solgte sit firma, Mojang, for omkring 14,4 milliarder danske kroner til Microsoft i september 2014. Allerede et år efter var spillet hentet 30 millioner gange på smartphones.

Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
YouTube på vej med Apple Vision Pro app

YouTube skulle være på vej med en app til det nye mixed reality headset Apple Vision Pro.

(mere…)
Salget af Apple Vision Pro er i gang

Apples headset Vision Pro er i forsalg på det amerikanske marked, og har haft en god første weekend.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer i februar

Apple har sat dato på, hvornår du kan købe Vision Pro.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram