Minecraft er kommet til Virtual Reality

Minecraft kommer til endnu flere enheder med en helt ny spiloplevelse. Senest kan Minecraft spilles med Samsung Gear VR.

Microsoft-minecraft

Minecraft kommer til Samsung Gear VR

Microsoft, der ejer det populære spil Minecraft, har netop offenligtgjort, at spillet er blevt udgivet til Samsungs Virtual Reality enhed Gear VR.

Spillet kan købes og spilles allerede i dag for 7 dollars, svarende til omkring 50-70 kroner. Undertegnede har ikke selv en Samsung Gear VR, så hvad spillet koster i Danmark vides desværre ikke.

Spillet indeholder de samme funktioner som mobilversionen, hvilket vil sige: Det kreative modul, "overlevelse" og multiplayer. Dog er der tilføjet to forskellige spiludseender. Som standard åbner spillet i biograftilstand, men man kan også opleve det i "first-person", som man kender fra det normale spil.

Det giver dermed to forskellige oplevelser, og allerede nu melder fans af spillet tilbage med begejstring.

Du kan se en lille teaser af spillet herunder.

Har du prøvet Minecraft på Gear VR, så meld gerne tilbage hvad du synes.

Octolus' ejer John Carmack har før sagt, at Minecraft er et af hans bedste minder, fordi det ændrer spillet fra af være lidt en lidt abstrakt aktivitet, til et mere følelsespræget og personligt spil.

Microsoft løftede sløret for Minecraft til Gear VR under Game Developers konferencen i San Francisco for en måned siden, men dengang kunne Microsoft ikke fortælle pris eller endelig lanceringsdato.

Minecraft på Gear VR

Mere til historien

Spillet oprindeligt blev udviklet af svenskeren Markus ”Notch” Persson, som solgte sit firma, Mojang, for omkring 14,4 milliarder danske kroner til Microsoft i september 2014. Allerede et år efter var spillet hentet 30 millioner gange på smartphones.

Gik du også ind i fladskærmen? VR-spil skal tæmmes

Forskere på Københavns Universitet har nærstuderet YouTube-videoer for at undgå uheld med virtual reality.

(mere…)
Microsoft: Slut med Minecraft Earth

KORT NYT: AR-versionen af Minecraft, der hedder Minecraft Earth, lukkes ned. Allen data vil efterfølgende blive slettet. Sådan lyder meddelelsen fra Microsoft.

(mere…)
Nokia dropper Virtual Reality

Nokia har valgt at droppe Virtual Reality. De vil i stedet satse på det digitale sundhedsmarked.

(mere…)
Samsung Gear VR (SM-R324) test - VR nu med controller

TEST: Samsung Gear VR kan købes med controller (SM-R324). Vi har set nærmere på, om det løfter oplevelsen eller om du er bedre stillet uden. (mere…)

HTC barberer 1.500 kroner af VR-brille

HTC’s Virtual Reality headset Vive er i dag blevet betydelig billigere, men det er stadig dyrt.

(mere…)
HTC lancerer trådløst Vive VR headset

HTC har netop annonceret, at de er på vej med deres Vive VR-headset i en trådløs variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram