PayPal lukker app til Windows Phone

0

PayPal vil ikke længere være tilgængelig som app på Windows Phone eller Windows 10 Mobile.

PayPal på Windows Phone
PayPal på Windows Phone

Den 30. juni 2016 er sidste dag Windows Phone brugere kan bruge deres PayPal applikation på telefonen. Det skriver PayPal på deres officielle blog.

Udmeldingen kommer i forbindelse med, at PayPal kræver, at deres brugere på iOS og Android, opdaterer til de nyeste versioner af applikationen. Denne app-opdatering kommer altså ikke til Windows Phone, skriver CNET.com.

 – Microsoft fyrer næsten 2000 medarbejdere

Joanna Lambert fra PayPal fortæller, at det ikke har været en let beslutning at droppe supporten, men at de fandt det vigtigere, at bruge deres ressourcer der hvor kunderne var. Windows Phone brugerne kan stadig tilgå PayPal via deres mobile side.

At PayPal vælger at stoppe supporten til Windows Phone understreger endnu en gang, hvor lille indflydelse Microsoft har på smartphone markedet. Og med Android og Apple som indehaver af 97 procent af markedet, ifølge Gartner, er det også svært for udviklere at forsvare udgiften ved at vedligeholde endnu en platform.

Krisen i Microsofts mobilafdeling blev fornyeligt endnu engang tydeliggjort, da 2.000 medarbejdere fik en fyreseddel.

Microsoft er på katastrofekurs med smartphones

Mere til historien

Der kræves Android 4.03 og derover eller iOS 8.1 og derover, for at kunne installere den nye PayPal applikation, der byder på en ny homescreen og en simplere måde at sende og modtage penge på.

Læs også:
Nokia kommer tilbage – Android-telefoner på vej

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer