LG Flex 3 rygter

0

LG har tidligere lavet en buet smartphone, som kunne bøjes lidt mere og passe bedre til ansigtet når man taler, nu rygtes en afløser på vej.

LG Flex 2
LG Flex 2

LG præsenterede den første version af LG Flex i 2014, på den amerikanske messe CES, i Las Vegas, nogle få dage efter nytårsaften. Lidt over en måned senere kom Flex så til Danmark, og blev naturligvis testet. Det var til positive resultater, hvor tastaturet var det største minus, så den landede på hæderlige 5 ud af 6 stjerner.

Nu taler vi 2016, og der har naturligvis været en LG Flex 2 i mellemtiden. 2eren kom i maj, 15 måneder senere. Så hvis LG skal følge samme mønster, bør der komme en LG Flex 3 i sensommeren ved september. Derfor er der naturligvis opstået rygter om en kommende Flex 3.

 – TEST: LG G5 – lang batteritid og genialt kamera

Rygterne går på, at Flex 3 skal have stort set samme specifikationer som LG’s topmodel, G5. Det vil sige 5.5 tommer skærm med 1440 x 2560, QHD, opløsning. Det hele skal køre som smurt på grund af Snapdragon 820 chipset, 4 GB RAM og 32 GB eller 64 GB intern hukommelse.

LG G5 blev rost for sit kamera, som har 16 megapixels kamera på bagsiden og 8 megapixels vidvinkel på forsiden til selfies, Snapchat og Skype. Disse data er eftersigende de samme, men om det er præcis de samme kameralinser melder historien ikke noget om. Vandrørene kan heller ikke kommunikere om den “selvhelene” bagside fortsætter.

Specifikationerne lyder både lovende og realistiske, og i september afholdes IFA messen i Berlin fra d. 2 til d. 7.

Vi vil naturligvis holde et skarp øje med LG og alle de andre som deltager.

Lyder en buet smartphone som noget for jer?

Mere til historien

LG har både buede smartphones og TV, men de har før fremvist skærmpaneler som kan rulles, næsten som en plakat. Kinesiske OPPO arbejder tilsyneladende på smartphone som kan bukkes på midten. I stedet for buet, er en rulle-bar smartphones så mere interessant?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer