Huawei P9 Lite salgsklar – men endnu ikke officielt lanceret

0

Flere teleselskaber starter inden længe forsalget af Huawei P9 Lite, selvom telefonen endnu ikke er lanceret.

Huawei P9 Lite til salg på tysk webshop (Kilde GSMArena.com)
Huawei P9 Lite til salg på tysk webshop (Kilde GSMArena.com)

Allerede i forbindelse med præsentationen af Huawei P9 blev det meddelt, at vi også kan forvente en P9 Lite. Men siden da har Huawei været stille omkring den kommende telefon.

Huawei P9 Lite er bekræftet

Men P9 Lite er måske en af de ting, hvor Huawei har holdt det dårligst væk fra offentlighedens søgelys. Telefonen er allerede spottet flere steder og også hos utallige udenlandske forhandlere. Senest blandt andet på en tysk online shop. Det skriver GSMArena.com.

Her er også lækket, hvilke specifikationer, som vi skal forvente at se P9 Lite med – desuden er også nogle af de specifikationer, som det er rygtes den kommer med tilføjet.

Ifølge oplysningerne kommer den med en 5,2 tommer skærm med 1080p opløsning, 16 GB RAM (understøtter microSD-kort), HiSilicon Kirin 650 chipset, 13 megapixels kamera med LED flash, Android 6.0 Marshmallow og Huawei EMUI 4.1, 2 GB RAM, 5 megapixels frontkamera og et batteri på 3.000 mAh.

De fysiske mål skulle blive 146.8 x 72.6 x 7.5 mm og 147 gram.

Huawei har endnu ikke officielt annonceret telefonen, men det ventes det sker snarest. Flere danske teleselskaber starter også forsalg af Huawei P9 Lite i starten af maj.

Første kig på Huawei P9 og P9 Plus

 – Huawei P9 lite er lækket

Mere til historien

Du kan læse vores test af Huawei P9 her, samt se vores web-tv indslag, hvor vi ser nærmere på den manglende OIS i forhold til Samsung Galaxy S6 Edge, der har optisk billedstabilisator.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer