Huawei P9 Lite er lækket

0

Huawei præsenterede tidligere på ugen to Huawei P9-modeller, men den ventede P9 Lite var ikke en af dem. Nu er den lækket på billeder.

Huawei P9 Lite (Foto: Hi-Tech@Mail.ru)
Huawei P9 Lite (Foto: [email protected])

MereMobil.dk var sammen med resten af techbranchen i London tidligere på ugen, hvor Huawei præsenterede to nye telefoner. Det blev til Huawei P9 og Huawei P9 Plus.

Inden eventen var det ellers forventet, at Huawei ville offentliggøre tre nye modeller – nemlig Huawei P9, Huawei P9 Max og Huawei P9 Lite. Men det blev altså lidt andet end rygtebørsen ellers havde forudsagt.

Dog blev det bekræftet, at Huawei også er på vej med en P9 Lite model. Oplysningen kom fra flere danske teleselskaber. Og nu er den nye telefon blevet lækket

Det er den russiske hjemmeside Hi-Tech Mail.ru, som har haft et eksemplar af telefonen. Det skriver GSMArena.com.

Skærmens størrelse og opløsning er, ligesom på Huawei P9, på 5,2 tommer Full HD-opløsning. Det særlige Leica-kamera er sparet væk og P9 Lite har i stedet et 13 megapixels kamera, mens frontkameraet på 8 megapixels er det samme som på Huawei P9.

P9 Lite kommer også med fingeraftrykslæser.

 – Teleselskaber: Vi har store forventninger til Huawei

Hvornår P9 Lite præsenteres er endnu uvist, ligesom også pris og salgsstart stadigvæk er ukendt.

Web-TV: Første kig på Huawei P9

Mere til historien

Huawei P8 Lite har været en kæmpe succes for Huawei og alene den solgte mere end 10 millioner eksemplarer sidste år ud af de mere end 100 millioner solgte smartphones, der blev solgt af den kinesiske mobilproducent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer