Android Marshmallow udrulles langsommere end Lollipop

0

KORT NYT: De nyeste tal fra Google er klar over fordelingen af de forskellige Android-versioner, der også viser Marshmallow udrulles langsommere end Lollipop gjorde.

Opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner (Kilde: Google)
Opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner (Kilde: Google)

Google har netop frigivet de nyeste tal for udbredelsen af de forskellige Android-versioner og det går langsomt med at få udbredt Android 6.0 Marshmallow opdateringen. Ifølge den seneste opgørelse, så har den nu en markedsandel på 7,5 procent. Det er en stigning på 2,9 procent i forhold til april, hvor markedsandelen var på 4,6 procent.

 – Her er Android N – se alle nyhederne

Udrulningen af Marshmallow sker også langsommere end af Lollipop sammenlignet på samme tidspunkt efter den var lanceret.

Lollipop er fortsat den mest udbredte Android-version. Android 5.0 og 5.1, Lollipop har en markedsandel på 35,6 procent. Dernæst følger Android 4.4 KitKat efter med en markedsandel på 32,5 procent. Derefter følger Jelly Bean med en markedsandel på 20,1 procent.

 – Google klar med 3D Touch-funktionen i Android N

De seneste tal er indsamlet i en syv dages periode frem til 2. maj ud fra hvilke enheder, der har besøgt Google Play Store.

Mere til historien

I april fik Samsung Galaxy S6’erne langt om længe Android 6.0 Marshmallow efter noget forsinkelse, da opdateringen først var lovet i løbet af maj, men altså først dukkede op i løbet af april måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer