Google klar med 3D Touch-funktionen i Android N

0

Den næste store Android-version, der forventes at få versionsnummer 7.0, får en 3D Touch lignende funktion.

Netop nu snakkes der meget om den næste store Android-version, som formentlig får navnet Android 7.0. Men netop nu er den kendt som Android N i dens tidlige preview.

Og den endelige lancering forventes at ske i efteråret og det bliver med en feature, som særligt Apples nyeste iPhones er kendt for, nemlig en 3D-Touch lignende funktion.

 – Her er Android N – se alle nyhederne

Huawei har på både Mate S, Mate 8 og P9 også understøttelse af denne feature, som de dog kalder for Force Touch/Press Touch, dog ikke i vores markedsområde. Men Huawei bringer det til Danmark med Huawei P9 Plus, hvor vi altså ikke skal gå glip af Press Touch-funktionen.

Du kan herunder se en video, som Phandroid har lavet, hvor de viser hvordan Android N og ”3D Touch-funktionen” fungerer.

En anden nyhed i Android N er de nye emoji’s, hvor Android-brugere nu vil få emoji’s der rent faktisk ligner mennesker. Du kan læse mere om de nye emoji’s hos The Verge, der har lavet en større artikel omkring de nye emoji’s.

Du kan også læse mere om Android N og Virtual Reality på Arstechnica.co.uk.

Android N forventes, at blive frigivet til offentligheden i løbet af efteråret, hvor Google også oftest lancerer nye Nexus-enheder.

 

Mere til historien

Huawei P9 Plus kommer til Danmark i juli måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer