Alcatel klar med nye produkter til danskerne

0

Hvis du ikke er til Apple, Samsung og hvad de store producenter ellers hedder, så kan du tage et kig på Alcatel, som netop er på vej med nye produkter til danskerne.

Alcatel er klar til, at forsøge at få en bid af markedet i Danmark. Målet for 2016 er, at erobre 5-6 procent af markedet og det skal ske med et salg på omkring 100.000 enheder i år. I 2015 solgte Alcatel omkring 50.000 enheder på det danske marked, oplyser de selv.

Alcatel har lanceret flere forskellige feature-phones og smartphones, men vil nu også forsøge at udvide deres produktsortiment. Det gør de blandt andet med det nye Care Time KidsWatch, der er et af de fire nye produkter, men også med nedenstående tre produkter.

Move Track fra Alcatel (Foto: Alcatel)
Move Track fra Alcatel (Foto: Alcatel)

MoveTracker

Det nye produkt MoveTracker er en lille kompakt sender, der har en GPS og SIM til at bestemme positionen.

MoveTracker kan bruges til, at putte i ting man ikke ønsker at miste. Det kan også være ting, som du gerne vil have styr på hvor befinder sig, som eksempelvis din hund eller kat. MoveTracker kan sættes i halsbåndet.

Kun få danskere sælger deres gamle telefon

Du kan så ”GEO-indhegne” lokationer og få besked, hvis eksempelvis katten er kommet længere væk end du synes den skal.

MoveTracker tåler støv, stød og vand og vil få en forventet pris på 449 kroner på det danske marked.

Plus 10 Windows tablet fra Alcatel (Foto: Alcatel)
Plus 10 Windows tablet fra Alcatel (Foto: Alcatel)

Plus10

Alcatel er også klar med en ny Windows 10 tablet, som hedder Plus10. Den kommer med en 10 tommer skærm og nordisk tastatur.

Tabletten har WiFi, men via det medfølgende keyboard kan du også få adgang til 4G LTE netværket. Dette netværk kan også deles med andre.

 – Microsoft: Windows 10 installeret 300 millioner gange

En anden smartfeature ved Plus10 er, at der er så meget batteri, så det overskydende kan du bruge som powerbank til din mobil.

Plus10 vejer cirka 800 gram og koster 2.999 kroner, og findes i fem forskellige farver, dog bliver den tilgængelig i farven sort i første omgang.

Plus10 kan blandt andet købes hos TDC.

Go Watch - smartwatch fra Alcatel (Foto: Alcatel)
Go Watch – smartwatch fra Alcatel (Foto: Alcatel)

Go Watch

Præcis som navnet antyder er der her tale om et smartwatch fra Alcatel, så foruden et smartwatch til børnene – ja så er de også klar med et til de ældre brugere.

Uret kan lades uden en dock via microUSB-indgangen på bagsiden af Go Watch.

 – Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Go Watch kommer med puls-måler, og fås i flere forskellige farver, men kommer i første omgang i hvid og sort.

Det vil blive muligt, at købe Go Watch hos blandt andet Elgiganten og TDC Erhverv om cirka fem ugers tid til omkring 749 kroner.

Mere til historien

Alcatel er også klar med et nyt smartwatch, hvor det dog er børn (og deres forældre), som er målgruppen. Du kan læse om det nye Care Time KidsWatch her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer