Store forventninger til Galaxy S7 salgstal

0

Forventningerne til salget af Galaxy S7’erne skrues nu op af analytikerne, som forventer Samsung har solgt små 10 millioner eksemplarer i årets 1. kvartal.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ramte hylderne i butikkerne den 11. marts 2016 og meldingen var dengang, at der formentlig ville blive produceret omkring 17 millioner eksemplarer inden maj.

Skal man tro hjemmesiden ZDNet, så er det en god idé, da analytikerne nu har skruet forventningerne til salgstallene op. Korea Investment & Securities analytiker Jay Yoo havde tidligere en forventning om 7 millioner solgte eksemplarer i løbet af årets første kvartal.

WEB-TV: Samsung Galaxy S7’erne er gode – men S6 er et bedre køb

Men nu opjusteres tallet til 9,5 millioner solgte enheder i første kvartal 2016. Og disse salg skal altså være sket i perioden 21. februar, hvor det var muligt at forudbestille de nye topmodeller fra Samsung, og frem til 31. marts.

– ”Det ser ud til, at salgstallene til detailbranchen har været ganske god og analytikerene sætter derfor forventningerne op til salget af Galaxy S7’erne.,” lyder det fra investeringschef i HDC Asset Management, Park Jung-hoon.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Allerede inden telefonen kom i salg den 11. marts lød meldingerne også fra teleselskaberne herhjemme, at forsalget gik bedre end forgængerne Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge – og når Samsung at sælge 9,5 millioner eksemplarer i første kvartal, så er der også tale om et bedre salgstal end af sidste års model.

Samsung: Forsalget af Galaxy S7’erne slår alle rekorder

Det tog Galaxy S6’erne 39 dage, at nå et salgstal på 10 millioner eksemplarer.

Om de 9,5 millioner eksemplarer er det antal, som kunder har købt eller forhandlere har købt hjem er uvist.

Mere til historien

Samsung har netop bekræftet, at udrulningen til Android 6.0 Marshmallow er startet til sidste års topmodeller Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer