Samsung klar med Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i Pink Gold

0

Det er fra i dag muligt, at købe Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge i en ny farve – nemlig Pink Gold. I første omgang dog kun i Korea, men flere lande følger.

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede deres nye topmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, til dette års Mobile World Congress i februar. Og her i Danmark er de to telefoner tilgængelige i farverne Black Onyx, White Pearl og Gold Platinum, men S7’erne kan i nogle lande også købes i farven Silver Titanium.

Samsung er nu klar med en femte farve til dette års topmodeller. Samsung har netop offentliggjort i en pressemeddelelse, at der i dag er salgsstart på den nye farve Pink Gold i Korea.

Til at starte med er det altså kun Korea, som får glæde af den nye farvevariant, men Samsung oplyser også, at den snart bliver tilgængelig på flere udvalgte markeder – om Danmark er blandt disse er uvist.

Samsung: Forsalget af Galaxy S7’erne slår alle rekorder

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Dog skal du ikke være for optimistisk, da Galaxy S6 Edge+ blev lanceret på blandt andet det kinesiske marked i december sidste år og denne fandt ikke vej til vores markedsområde.

TEST: Samsung Galaxy S7 og S7 Edge – gode men ikke fantastiske

Hjemmesiden Pocketnow.com mener, at Kina formentlig er et af de markeder der vil få Galaxy S7-modellerne i Pink Gold inden længe.

Se testen af Galaxy S7’erne

Mere til historien

Rygterne florerer også rundt på nettet om, at Samsung er på vej med en Galaxy S7 Mini. Dette er dog hverken be- eller afkræftet af Samsung. Sidste års model, Galaxy S6, kom aldrig i en mini-model.

Læs også:
5 tips til Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer