Design din egen chokolade med mobilen

0

APP TIP: En dansk app smelter ny teknologi og gammeldags håndværk sammen. Du kan designe din egen chokolade fra telefonen.

Choko Choko Yeah (Foto: Choko Choko Yeah)
Choko Choko Yeah (Foto: Choko Choko Yeah)

Den danske chokolade virksomhed Choko Choko Yeah giver danskerne mulighed for, at designe deres egen chokolader ved hjælp af en smartphone-applikation, som blev tilgængelig i november 2015.

Kort og godt betyder det, at du kan få dine egne motiver på chokoladen. Du kan eksempelvis vælge dine yndlingsbilleder eller billeder til en særlig lejlighed.

Chokoladerne består af en mørk chokolade bund med 70 % kakao og en top af hvid chokolade. Chokoladen er økologisk fairtrade chokolade og håndlaves i Danmark.

 – APP-TIP: Sådan samler du kundekortene i smartphonen

Du kan i applikationen vælge om det skal være løse chokolader (30 stk) eller æsker med 4, 9 eller 25 chokolader. Derefter vælger du de motiver, som du ønsker på dine chokolader, og når du har valgt æske, så vælger du også selv farven på det gavebånd, som skal på æsken.

Choko Choko Yeah til Android?

De mange Android-brugere er formentlig nysgerrige på hvornår applikationen kommer til deres platform. Og planen har faktisk været, at den ville blive lanceret i år. Men det er nu blevet mere i det uvisse – i hvert fald er det ikke Choko Choko Yeah’s første prioritet lige nu.

 – Danske kvinder vil have flere kærlige mobilbeskeder

– ”Planen var Android-versionen ville komme i år, men lige nu er vi ikke sikre på det bliver vores første prioritet nu, da der kommet mere pres på os til at lave en engelsk version så vi kan lancere i resten af EU. Så lige pt ved jeg ikke hvornår den kommer,” lyder det fra Choko Choko Yeahs grundlægger Pennie Sølbeck til MereMobil.dk.

Chokolade-succes via mobilen

Det primære fokus hos Choko Choko Yeah har været B2B-markedet og applikationen var egentlig tiltænkt som en måde, hvor private ordrer kunne blive automatiseret.

Men applikationen har været så nem og sjov at bruge, så Choko Choko Yeah har faktisk fået så meget gang i salget til de private, at det er blevet en synlig del af omsætningen. Og den vokser uge for uge.

Og efter små seks måneder ”i luften” er det mest populære generelt at de private bestiller pakkerne med 4 eller 9 styk chokolade. Men det er tydeligt, at op mod jul, konfirmationerne og sommeren med bryllupper, at der bestilles større antal og eksempelvis sæt af 30 med samme motiv.

 – Lav Valentines-hilsner med fed fotoapp

Du kan downloade Choko Choko Yeah applikationen gratis i Apples App Store.

Du kan læse mere om Choko Choko Yeah på deres hjemmeside.

Mere til historien

Småfolk-chokolader fra Choko Choko Yeah (Foto: MereMobil.dk)
Småfolk-chokolader fra Choko Choko Yeah (Foto: MereMobil.dk)

Virksomheder benytter også Choko Choko Yeah til at få lavet chokolade med deres logoer eller andre statements på, som eksempelvis børnetøjsfirmaet Småfolk, der til åbningen af deres femte butik i Odense fik lavet chokolade til de ventende kunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer