Danske kvinder vil have flere kærlige mobilbeskeder

0

Er kærlige mobilbeskeder sådan vi vil flirtes med? Ja, hvordan foretrækker danskerne at flirte eller blive flirtet med?

Valenstines Day
Valenstines Day

Der har umiddelbart aldrig været så mange forskellige måder, at danskerne har kunne flirte med hinanden på, men er de sociale medier, diverse applikationer eller SMS-beskeder egentlig sådan vi vil flirtes med? Det afslører en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Telia.

Og da Valentinesdag står for døren i den kommende weekend, så er det da lidt spændende om du skal købe blomster, chokolade, invitere kæresten ud at spise eller du ”bare” skal nøjes med at sende den eneste ene en sød besked på mobiltelefonen.

Ifølge YouGov’s undersøgelse, at flirter 54 procent af alle danskere mellem 18 og 34 år via mobiltelefonen.

 – Lav Valentines-hilsner med fed fotoapp

– ”Ifølge undersøgelsen er den vigtigste gevinst ved mobilen som flirte-redskab, at vi kan sende vores kærlige beskeder eller billeder, lige når lysten melder sig, uanset hvor vi er. Det er en faktor, som især kvinderne er glade for. Frihed og spontanitet er nøgleordene i mobildating,” siger Mette Honoré, kommunikationsdirektør i Telia.

Omkring hver fjerde (26 procent) af de mænd, som har deltaget i undersøgelse fremhæver også, at det er mindre forpligtende at flirte over mobiltelefonen og det er dejligt hurtigt, at sende en besked fremfor at ringe eller mødes.

14 procent af mændene fortæller også, at det er nemmere at holde flirten i gang med flere personer på én gang – end det er i virkeligheden.

Der er fortsat mange, dog flere kvinder end mænd, som bruger SMS-beskeder til at sende kærlige hilsner. Ligesom også flere kvinder end mænd foretrækker Snapchat, mens mændene er overrepræsenterede når det kommer til flirt på Facebook eller dating applikationer.

 – Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

Undersøgelse fra Telia og YouGov (Kilde: Telia)
Undersøgelse fra Telia og YouGov (Kilde: Telia)

Om danskerne skal ”oppe sig” med de kærlige beskeder på Valentinesdag, det skal vi ikke konkludere på, men ifølge undersøgelsen så svarer over halvdelen af danskerne (der er i forhold), at de får rigeligt med kærlige beskeder fra deres kæreste eller ægtefælle. Og ”kun” hver tredje kvinde mener hun får for lidt.

Mere til historien

Telia og YouGov har også undersøgt, hvilke flirte-kanaler der er mest populære i de forskellige landsdele i Danmark. Se resultatet i grafikken til højre.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer