Lav Valentines-hilsner med fed fotoapp

APP TIP: De elskendes "helligdag", Valentines Day, nærmer sig. Med denne app kan du lave en sød og personlig kærlighedshilsen - hurtigt og nemt.

Eksempel på kærlig hilsen lavet i Phonto (Foto: MereMobil.dk)

Eksempel på kærlig hilsen lavet i Phonto (Foto: MereMobil.dk)

Valentinsdag eller Valentines Day, der fejres den 14. februar, er kendt som ”de elskendes helligdag”. Det er forholdsvis nyt, at vi i Danmark fejrer Valentines Day, det tidligere har været forbeholdt særligt USA.

Hvorfor vi i Danmark er begyndt at fejre denne dag er uvist, men præcis som Halloween og lignende, så har vi altså kigget andre lande over skulderen og taget deres traditioner til os. Men for år tilbage blev blomsterhandlerne beskyldt for, at være blandt dem der tog traditionen til vores breddegrader - ligesom de også har fået skylden for Mors Dag.

Noget af det der oftest bruges til, at give folk man holder af en valentins-hilsen er kort, chokolade eller andre kærlige gaver – ligesom det også er blevet ret populært, at man går ud og spiser osv. på netop denne dag.

Er du en af dem, som vil fejre denne dag mere eller mindre, så kan du sende en personlig og kærlig hilsen til dem du holder af.

 - Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

Personlige kort med Phonto

Du kan med applikationen Phonto hurtigt og nemt lave nogle smarte personlige hilsner, så du kan sende en kærlig hilsen til dine nære venner, forældre eller kæreste.

Hvis du synes kæresten også skal have noget andet på Valentines Day, end et personligt kort, så kan du også fortsat invitere ham/hende ud eller købe blomster, chokolade eller en gave.

 - Nu er det blevet endnu nemmere at flirte på mobilen

Ønsker du ekstra funktioner kan disse tilkøbes. Af ekstra funktioner på den reklamefri version kan nævnes Text Style Kit, Phonto Image Pack, Phonto Filter Pack og Bubble Generator – prisen for hver enkel pakke er på omkring 8 til 16 kroner.

Du kan downloade Phonto både til  Android og iOS i henholdsvis Google Play Store og Apples App Store.

Herunder kan du se nogle andre eksempler fra applikationen Phonto.

GUIDE: Her er den komplette guide til Phonto

Mere til historien

Phonto applikationen kan også bruges uden det er Valentines Day eller andre mærkedage, så det er bare om at være kreativ og få sendt nogle kærlige hilsner afsted.

Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Sådan downloader du kort i Apple Maps til offline-brug

TIP: Det er nu muligt at downloade kort i Apple Maps til brug offline. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Sådan aktiverer du støjreduktion på din iPhone

TIP: Denne fantastiske effektive funktion i din iPhone får støjen til at forsvinde, når du taler i telefon.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram