iPhone SE og iPad Pro event – det forventer vi

3

I aften afholder Apple event, hvor det ventes de vil præsentere nye produkter, deriblandt en ny 4 tommer iPhone og en iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer. Læs mere om forventningerne her.

Apple Lets Loop You In Event
Apple Lets Loop You In Event

Apple afholder i aften deres ”Infinite Loop”-event, der har titlen ”Let us loop you in”, hvor det ventes den helt store nyhed er en ny iPhone med en 4 tommer skærm.

Den meget rygtede 4-tommer iPhone får formentlig navnet iPhone SE.

Der er fornylig lavet en undersøgelse, som viser, at 37 procent af iPhone-brugerne fortsat har en skærm på 4 tommer eller derunder.

37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

Det er dog uvist, hvorfor de mange iPhone-brugere har en skærm på 4 tommer eller derunder. Men det kan være fordi de ikke har lyst til en større telefon, eller kun skifter når mobilen absolut ikke kan mere. Naturligvis kan folk også holde sig tilbage med et skift af øknomiske grunde.

Skal man have en 4 tommer iPhone i dag, så er det en iPhone 5S man skal købe. Og denne kan risikere at udgå, hvis Apple i aften præsenterer en ny 4-tommer iPhone-model. iPhone 5S havde salgsstart i Danmark i oktober 2013.

iPhone SE forventes, at få et design der minder om iPhone 6-modellerne ligesom også hardwaren vil blive identisk med iPhone 6. Der har på nuværende tidspunkt ikke været noget ude omkring en pris på iPhone SE. Ligesom det også er uvist om Apple vil sende iPhone SE i handlen på alle markeder.

 – iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE

Foruden iPhone SE så rygtes det også, at Apple vil udsende en iPad Pro på 9,7 tommer, der ligesom den store iPad Pro understøtter både Apple Pencil og Smart Keyboard.

Desuden ventes det, at Apple vil frigive iOS 9.3 til offentligheden efter aftenens event.

 – Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

…og en ”One More Thing” kunne være opdatering af Apples MacBooks.

Men vi er klogere efter aftenens event. MereMobil.dk dækker eventen i aften, som starter klokken 18.00 dansk tid.

 – Apple har frigivet app i Apple TV App Store til event

Mere til historien

Tidligere har der også været rygter om en ny og opdateret version af Apple Watch, men det har sidenhen været holdt lidt hen igen. Dog ventes der nogle nyheder til Apple Watch, men en direkte Apple Watch 2 forventes altså ikke. Rygterne lyder netop nu på nye remme og nye funktioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer