Apple har frigivet app i Apple TV App Store

Forud for Apples event på mandag har de nu frigivet en applikation i deres tvOS App Store, så de med det nye Apple TV kan livestreame mandagens event.

Apple Lets Loop You In Event

Apple Lets Loop You In Event

Når Apple på mandag afholder deres event ”Let Us Loop You In”, så kan du se med hjemme. Har du et eksemplar af det nyeste Apple TV (4. generation), så skal du manuelt downloade applikationen ”Apple Events” i tvOS App Store, mens den automatisk bliver vist på tidligere generationer (2. og 3. generation) af Apple TV, når vi nærmer os mandag.

 – Her er det nye Apple TV

Det er i øvrigt det første Apple Event, som streames siden den fjerde generation af Apple TV blev sat til salg i oktober 2015.

Du kan også følge livestreamen på Mac og iOS-enheder via Apples hjemmeside. Det er dog påkrævet, at du som minimum har OS X 10.8.5 med Safari 6.0.5 eller nyere, samt iOS 7 eller nyere.

Måske lækkede billeder af kommende 4-tommer iPhone (Kilde: NoWhereElse)

Måske lækkede billeder af kommende 4-tommer iPhone (Kilde: NoWhereElse)

Det ventes, at Apple vil afsløre den meget omtalte 4-tommer iPhone SE, der ifølge rygterne vil ligne iPhone 5S designmæssigt. iPhone SE vil, hvis rygterne holder vand, blive den første iPhone med en 4-tommer skærm siden 2013.

 – Sådan ser du batteristatus på fjernbetjeningen til Apple TV

MereMobil.dk dækker Apples event mandag aften, så glæd dig til at følge med og se om de mange rygter holder stik eller Apple har noget helt andet i ærmet. Eventen finder sted mandag den 21. marts 2016 klokken 19.00 dansk tid.

Mere til historien

Foruden iPhone SE, så forlyder det også på rygtebørsen at Apple vil afsløre en ny iPad, der formentlig vil blive en iPad Pro på 9,7 tommer.

Læs også:

iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE

Apple på vej med lille iPad Pro

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram