Apple på vej med lille iPad Pro

RYGTE: Apple ventes, at offentliggøre den nye iPhone SE i næste måned samt en ny iPad, der formentlig bliver en lille iPad Pro.

iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)

iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple indkalder verdenspressen til en event tirsdag den 22. marts 2016, men imens der ventes på invitationerne syder og bobler rygtebørsen.

- iPhone 5SE afsløres måske 22. marts

Foruden den forventede 4-tommer nye iPhone model, som formentlig får navnet iPhone SE , yder rygterne også på, at Apple vil lancere en ny iPad.

- iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE

Tidligere har rygterne gået på, at det ville være en iPad Air 3, men nu lyder de nyeste rygter på, at det bliver en iPad Pro med en skærm størrelse på 9,7 tommer. Den nye iPad Pro skulle også understøtte Apple Pencil, tastatur osv., der kendes fra den store iPad Pro model.

Apple har endnu ikke meldt noget ud om eventen, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Første kig på iPad Pro

Mere til historien

Har du nogensinde undret dig over, hvad det lille ”i” foran de fleste af Apples produktnavne egentlig betyder? Så kan du blive klogere her.

iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram