Apple udsender sjette betaversion af iOS 9.3

0

Apple har netop frigivet den sjette betaversion af iOS 9.3 til udviklere og public betatestere. Den endelige version rykker tættere på.

Screenshot fra iOS 9.3 (Foto MacRumors)
Screenshot fra iOS 9.3 (Foto MacRumors)

Apples kommende iOS-softwareversion iOS 9.3 har været i betatest siden den 11. januar og er her til aften (dansk tid) blevet frigivet i beta 6. Det skriver MacRumors.com.

Det er mindre end en uge siden, at Apple frigav den femte betaversion af iOS 9.3, men alligevel er den sjette betaversion nu ude til udviklere og public betatestere. Den nye version er build 13E5231a og den kan altså downloades over-the-air eller via Apple Developer Center.

Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Noget af det, som har fået mest omtale i den kommende opdatering er den nye ”Night Shift”-funktion, der kan reducere mængden af det blåt lys, som iOS-brugerne oplever ved brug af deres iOS-enheder om aftenen. Med Night Shift mode ændres skærmens lys til farvere farver.

Screenshots fra iOS 9.3 beta 3 (KIlde: 9to5mac.com)
Screenshots fra iOS 9.3 beta 3 (KIlde: 9to5mac.com)

Derudover indeholder opdateringen også nye funktioner og features i Apple Music til CarPlay.

Hvornår Apple frigiver den endelige version af iOS 9.3 til offentligheden er endnu uvist, men en ting er sikkert og det er dagen rykker tættere og tættere på.

 – Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

Denne sjette betaversion kan meget vel være den sidste inden Apple, ifølge rygtebørsen, vil holde et forårsevent den 22. marts, hvor det ventes de vil afsløre den rygtede 4-tommer iPhone SE og altså iOS 9.3.

Apple har dog ikke meldt noget officielt ud og der er dermed tale om rygter og spekulationer.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Det er cirka tre måneder siden, at Apple frigav iOS 9.2 opdateringen til offentligheden og den aktuelle iOS-version iOS 9.2.1 blev frigivet den 20. januar 2016.

Læs også:
Apple løser 1970-fejl i iOS
Apple har frigivet iOS 9.2.1
Gå ikke tilbage til fremtiden på din iPhone

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer