Se og Hør applikation også på vej til Android

0

Se og Hør har netop frigivet en iOS-applikation, der giver nye features til ugebladet – men Android-brugere snydes ikke.

Få "Mit Se og Hør" applikationen på din Android-enhed
Få “Mit Se og Hør” applikationen på din Android-enhed

MereMobil.dk skrev i går om den nye applikation til iPhone og iPad fra Se og Hør, der giver læserne mulighed for at gøre det ellers ganske kulørte ugeblad ”mere levende” ved hjælp af teknologien augmented reality.

 – Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Applikationen er her fra starten af kun frigivet til iOS-enheder, men en Android-version skulle meget snart være tilgængelig i Google Play Store. Det oplyser Se og Hør til MereMobil.dk.

Men Android-brugere der ikke kan vente på applikationen bliver tilgængelig i Google Play Store, kan godt få lov at kigge med i denne uges ugeblad og se de nye smarte muligheder. Det er dog noget mere omstændigt, da det kræver man downloader denne apk-fil.

Det er ikke fordi Se og Hør applikationen ikke er ”klar”, men de afventer Google godkender den.

 – Aller klar med Netflix-model for magasiner

Så vil du have applikationen ”Mit Se og Hør” installeret på din Android-enhed, så kan du læse nærmere om installationen af den og få fem trin til, hvordan du gør her.

Det er onsdag den 10. februar 2016 første nummer af Se og Hør, hvor det er muligt at benytte mobiltelefonen og få indholdet vakt ”til live”.

Mere til historien

Se og Hør er det første ugeblad i verden, der gør brug af augmented reality på stort set alt det redaktionelle indhold. Tidligere er teknologien brugt hos magasiner og ugeblade rundt i verden, men kun på enkelte artikler eller annoncer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer