I 2020 vil vi downloade 284 milliarder apps

0

Selvom vi synes, at der downloades mange apps i dag, så er det ingenting i forhold til hvad vi vil de kommende år. Se prognosen fra analysefirmaet App Annie.

Prognose fra App Annie
Prognose fra App Annie

Der findes et væld af applikationer og man synes næsten, at et besøg i både Apples App Store og Google Play Store kan virke uoverskueligt, men ifølge en ny prognose fra analysefirmaet App Annie, så vil væksten fortsætte de kommende år.

Faktisk spår de omsætningen vil blive fordoblet fra i år (2016) til 2020, hvor de forventer applikationer vil omsætte for op mod 670 milliarder kroner på verdensplan. Det skriver DR.dk.

Det er ikke længe siden, at vi skrev om der downloades flest applikationer på Android-platformen, mens det er applikationer i Apples App Store, at der har den største indtjening.

 – Flest downloads i Google Play… Størst indtjening i App Store

Omsætningen i Google Play Store er dog stigende og det forventes, at det måske allerede næste år lykkedes at overhale Apple App Store på omsætningen også.

Fremgangen sker ifølge prognosen primært i de fattigere lande, mens der ikke forventes så stor en vækst i de lande, hvor vi har haft smartphones længere tid.

 – Minimumsprisen for apps falder i Google Play Store

Det vi bruger af penge på applikationer stiger også. Alene fra 2014 til 2015 steg det med 63 procent for Android-brugere, mens App Annie forventer, at vi i 2020 vil bruge hvad der svarer til omkring 107 kroner i gennemsnit på applikationer om året.

Mere til historien

Kineserne er netop nu ved at overhale amerikanerne på app-forbruget, og skulle ifølge App Annies prognose altså overhale amerikanerne allerede i år, målt på omsætning. Den tid der bruges på applikationer stiger også.

Læs også:
Godkend app-køb med fingeraftryk i Google Play
Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer