I 2020 vil vi downloade 284 milliarder apps

Selvom vi synes, at der downloades mange apps i dag, så er det ingenting i forhold til hvad vi vil de kommende år. Se prognosen fra analysefirmaet App Annie.

Prognose fra App Annie

Prognose fra App Annie

Der findes et væld af applikationer og man synes næsten, at et besøg i både Apples App Store og Google Play Store kan virke uoverskueligt, men ifølge en ny prognose fra analysefirmaet App Annie, så vil væksten fortsætte de kommende år.

Faktisk spår de omsætningen vil blive fordoblet fra i år (2016) til 2020, hvor de forventer applikationer vil omsætte for op mod 670 milliarder kroner på verdensplan. Det skriver DR.dk.

Det er ikke længe siden, at vi skrev om der downloades flest applikationer på Android-platformen, mens det er applikationer i Apples App Store, at der har den største indtjening.

 - Flest downloads i Google Play… Størst indtjening i App Store

Omsætningen i Google Play Store er dog stigende og det forventes, at det måske allerede næste år lykkedes at overhale Apple App Store på omsætningen også.

Fremgangen sker ifølge prognosen primært i de fattigere lande, mens der ikke forventes så stor en vækst i de lande, hvor vi har haft smartphones længere tid.

 - Minimumsprisen for apps falder i Google Play Store

Det vi bruger af penge på applikationer stiger også. Alene fra 2014 til 2015 steg det med 63 procent for Android-brugere, mens App Annie forventer, at vi i 2020 vil bruge hvad der svarer til omkring 107 kroner i gennemsnit på applikationer om året.

Mere til historien

Kineserne er netop nu ved at overhale amerikanerne på app-forbruget, og skulle ifølge App Annies prognose altså overhale amerikanerne allerede i år, målt på omsætning. Den tid der bruges på applikationer stiger også.

Læs også:
- Godkend app-køb med fingeraftryk i Google Play
- Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Dårligste smartphone-salg i mere end et årti

Nye tal viser, at smartphonesalget fortsætter med at falde og første kvartal 2023 var det dårligste i mere end et årti.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram