HP på vej med kraftig Windows-telefon

0

RYGTE: HP er primært kendt som PC-producent, hvor de er en af verdens største. Men de har før kigget på smartphones og nu skulle de være på vej med end ny Windows-model.

HP Logo (Foto: HP)
HP Logo (Foto: HP)

Den amerikanske PC-producent HP skulle eftersigende være på vej med en ny smartphone, det er dog ikke første gang, at de har gjort sig bemærket på mobilmarkedet.

 – HP klar med ny Chromebook til studerende

Skal man tro rygterne fra blandt andet GSMArena.com, så skulle der være en ny Windows-telefon på vej fra netop HP – og den skulle være en kraftig en af slagsen. Disse oplysninger stammer ikke fra hvem som helst, men selveste Evan Blass (@Evleaks), der har et ganske godt ”CV” når det kommer til rygter i mobilbranchen. Det skriver Tek.no.

 – Hvem er Evan Blass (@Evleaks)?

Ifølge rygterne skulle navnet på HP’s kommende Windows-telefon blive Elite x3. HP har tidligere produceret en Elite-serie af tablets. Og telefonen skulle blive kraftigere end Microsoft Lumia 950 XL.

 – TEST: Lumia 950 XL – Microsofts topmodel skuffer

Evan Blass har i en ”samtale” på Twitter med hans følgere skrevet, at Elite x3-telefonen har et lækkert udseende og en af designdetaljerne er højttalergrillen. Det lyder til, at Evan Blass har set telefonen med egne øjne. Der forelægger endnu ingen lækkede billeder.

HP har hverken be- eller afkræftet rygterne.

Mere til historien

Microsoft har netop selv lanceret en ny Windows-telefon først på ugen. Du kan læse mere om Lumia 650 her.

Læs også:
Er det slut for Windows Phone?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer