Apple udsender fjerde beta af iOS 9.3

Så har Apple frigivet den fjerde betaversion af iOS 9.3 til udviklere. Dermed er vi et skridt tættere på en frigivelse af softwaren til offentligheden.

iOS 9.3 (Foto: Apple)

iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple har i dag udsendt den fjerde betaversion af den kommende iOS 9.3 opdatering til udviklere, hvilket er to uger efter den tredje betaversion blev frigivet.

Den første betaversion af iOS 9.3 kom 11. januar 2016.

iOS 9.3 beta 4 kan downloades via en over-the-air opdatering og via Apples Developer Center.

Det er endnu uvist, hvilke nyheder der er i iOS 9.3 beta 4. Og om ”dato-fejlen” er rettet i denne version. Men generelt kommer der en række nyheder med iOS 9.3, hvor en af dem, som har fået mest omtale er funktionen ”Night Shift”.

Alle nyhederne: Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

iOS 9.3 beta 4 er Build 13E5214d.

Med fjerde betaversion nærmer vi os endnu mere den software, som bliver den version der frigives til offentligheden. Og rygterne om et Apple-event den 15. marts 2016, der kunne passe med frigivelsen af iOS 9.3, får måske lidt mere hold i sig.

Dato for Apple’s iPhone og iPad-event lækket

Foruden iOS 9.3 beta 4 så er også betaversionerne af tvOS 9.2, WatchOS 2.2 og OS X 10.11.4 frigivet til udviklerne i version 4. Så der er snart nyt fra Apple på alle fronter. Præcis hvornår Apple udsender de endelige software versioner til offentligheden er dog uvist.

Mere til historien

Alt imens mobilbranchen er samlet i Barcelona er Apple en af de producenter, som ikke deltager på den store mobilkonference. Hvor flere af konkurrenterne altså i går og i dag har præsenteret nye produkter.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram