Apple udsender fjerde beta af iOS 9.3

0

Så har Apple frigivet den fjerde betaversion af iOS 9.3 til udviklere. Dermed er vi et skridt tættere på en frigivelse af softwaren til offentligheden.

iOS 9.3 (Foto: Apple)
iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple har i dag udsendt den fjerde betaversion af den kommende iOS 9.3 opdatering til udviklere, hvilket er to uger efter den tredje betaversion blev frigivet.

Den første betaversion af iOS 9.3 kom 11. januar 2016.

iOS 9.3 beta 4 kan downloades via en over-the-air opdatering og via Apples Developer Center.

Det er endnu uvist, hvilke nyheder der er i iOS 9.3 beta 4. Og om ”dato-fejlen” er rettet i denne version. Men generelt kommer der en række nyheder med iOS 9.3, hvor en af dem, som har fået mest omtale er funktionen ”Night Shift”.

Alle nyhederne: Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

iOS 9.3 beta 4 er Build 13E5214d.

Med fjerde betaversion nærmer vi os endnu mere den software, som bliver den version der frigives til offentligheden. Og rygterne om et Apple-event den 15. marts 2016, der kunne passe med frigivelsen af iOS 9.3, får måske lidt mere hold i sig.

Dato for Apple’s iPhone og iPad-event lækket

Foruden iOS 9.3 beta 4 så er også betaversionerne af tvOS 9.2, WatchOS 2.2 og OS X 10.11.4 frigivet til udviklerne i version 4. Så der er snart nyt fra Apple på alle fronter. Præcis hvornår Apple udsender de endelige software versioner til offentligheden er dog uvist.

Mere til historien

Alt imens mobilbranchen er samlet i Barcelona er Apple en af de producenter, som ikke deltager på den store mobilkonference. Hvor flere af konkurrenterne altså i går og i dag har præsenteret nye produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer