Tinderbox har lanceret den officielle 2016-app

0

Der er et stykke tid til Tinderbox åbner, men allerede nu kan du downloade dette års officielle applikation til iOS og Android.

Tinderbox 2016 applikation til iOS og Android
Tinderbox 2016 applikation til iOS og Android

Tinderbox lancerede sidste år en applikation, der blev downloadet mere end 15.000 gange, og nu er de altså klar med en ny officiel applikation for dette års festival i Odense.

 – Danskerne gambler med mobilerne på festival

Det er også samme udvikler-team, som står bag dette års applikation. Epinion lavede en undersøgelse der viste, at 96 procent af brugerne sidste år var enten tilfredse eller meget tilfredse med 2015-applikationen.

Applikationen indeholder informationer omkring de bands, der spiller på festivalen, ligesom du også kan høre deres musik og lytte til den officielle Tinderbox-playliste på Spotify. Ligesom du desuden kan modtage up-to-date nyheder, dele festivaloplevelser med vennerne via Facebook, Instagram og Twitter.

Tinderbox 2016 applikation til iOS og Android
Tinderbox 2016 applikation til iOS og Android

I dette års applikation kan man lave sit eget musikprogram, se et opdateret kort over festivalpladsen, praktiske informationer, samt du kan læse om madboder og andet.

 – Festival: Mobilen er vigtigere end kondomer

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Tinderbox løb af staben for første gang sidste år og i 2016 finder den odenseanske festival sted i Tusindårsskoven (Odense) i dagene 23, 24 og 25 juni 2016.

Læs også:
Se mobilmasterne blive festivalklar

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer