Apple står bag Adele’s kæmpehit ”Hello”

12

Adele’s kæmpehit Hello er produceret med en MacBook Pro, Apogee Symphony, Apogee Quartet og Apples musikprogram Logic Pro X.

Fotos fra Apples hjemmeside i kampagnen omkring deres musikprogram Logic Pro X
Fotos fra Apples hjemmeside i kampagnen omkring deres musikprogram Logic Pro X

At Apple står bag sangerinden Adele’s kæmpehit ”Hello”, der for alvor hittede i efteråret 2015, er lidt en overdrivelse og så alligevel ikke. For sangen er nemlig produceret med et meget enkelt setup, der bestod af en Mac Pro, iMac, MacBook Pro, en Apogee Quartet, Apogee Symphony og Apples musikprogram Logic Pro X.

 – Spotify og Apple Music går glip af Adeles nye album

Musikproduceren Greg Kurstin fortæller på Apples hjemmeside, som et led i markedsføringen for deres professionelle musiksoftware, hvordan sangen ”Hello” og tre andre af Adeles nye sange blev til med brug af føromtalte setup.

Adele og Greg Kurstin mødtes i et lille studie i London, hvor Adele stod for tekster og sang, mens Kurstin indspillede piano, trommer, bas m.v. Kurstin har normalt til huse i et stort studie i Los Angeles, hvor der er en masse grej, men han pointerer også, at han faktisk foretrækker dette ”rejsesæt”, som altså også blev brugt til optagelse og produktion i samarbejdet med Adele.

 – Adele: Streaming er fremtiden, men er ligeglad

Du kan læse mere om arbejdet mellem Greg Kurstin og Adele på Apples hjemmeside, hvor der også er udspecificeret mere omkring det udstyr, som er brugt i produktionen.

Mere til historien

Apogee Quartet er et iOS-kompatibelt audiointerface, som har fire indgange og otte udgange.

Læs også
Mere end 10 millioner betaler for Apple Music

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer