Santa Spy Cam – lader nissere komme på besøg

0

APP TIP: Vil du lave sjove videoer med nisser, som lister rundt i den egen stue, børnenes seng eller noget helt tredje – så tjek denne app ud.

Screenshots fra applikationen Santa Spy Cam 3
Screenshots fra applikationen Santa Spy Cam 3

Ho ho ho.. selv helt små børn kender disse ord, det er nemlig lyden af selveste julemanden. Og der er efterhånden ikke mange dage til, at han dukker op hos de fleste børnefamilier med en masse gaver.

Men Santa Spy Cam applikationen kan hjælpe med, at få børnene til at glæde sig endnu mere til jul. Du kan nemlig sørge for, at lave små klip, der viser både nisser og julemanden er på besøg hjemme hos jer selv.

 – Sådan sender du et fysisk julekort fra mobilen

Der er flere forskellige nisser, at vælge i mellem i diverse situationer. Ønsker man besøg af selve julemanden, så koster klip med ham penge ligesom de fleste af nisserne også koster penge. Men du kan vælge nisser/julemand, der passer til de enkelte situationer og også flytte rundt på deres placering

Hvis du ikke allerede har ringet til julemanden og fortalt dine ønsker, så kan du nå det endnu. Du finder julemandens telefonnummer i linket herunder. Så skal ungerne for alvor i julestemning, så kan du ringe til julemanden den ene dag og dagen efter have en film klar, hvor enten nisserne eller julemanden altså er på besøg hos jer.

 – Her er nummeret til Julemanden

Du kan downloade Santa Spy Cam gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden applikationen Santa Spy Cam, så findes applikationen Santa Cam FX også til iOS og Android, hvor du altså også kan optage video med nisser og julemanden.

Læs også:

Få de velkendte Julemærker på mails

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer