Samsung klar med opdatering til Galaxy Note 4

Samsung er netop i gang med udrulningen af en mindre opdatering til Galaxy Note 4-ejere i Danmark. Men ingen Marshmallow i denne omgang.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Danske Samsung Galaxy Note 4-ejere kan se frem til at modtage en softwareopdatering, hvis den ikke allerede er dukket op.

Det er en mindre opdatering at Note 4-ejere altså enten har modtaget eller kan glæde sig til kommer i nær fremtid. Opdateringen forbedre brugeroplevelsen og kommer til den nordiske variant med modelnummeret (SM-N910F). Det skriver SamMobile.com.

 - Samsung klar med en ny Galaxy A-serie

Kort og godt opgraderer opdateringen telefonen fra Android 5.1 Lollipop til den nyere version 5.1.1 Lollipop, men der er altså ikke nogle skumfiduser klar til Note 4 endnu.

Har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til download, så kan du selv manuelt tjekke. Dette gøres i Indstillinger – Om enhed – Softwareopdatering – Opdater.

 - Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Om Galaxy Note 4 opgraderes til Android 6.0 Marshmallow er endnu uvist, da Samsung ikke officielt har oplyst, hvilke enheder der vil få den nyeste Android-version.

Der florerer dog en masse rygter omkring Android 6.0 Marshmallow opdateringer til forskellige enheder og skal man tro disse, så vil Note 4 få opdateringen i starten af det nye år – det skulle blive omkring februar. Dette er dog, som sagt blot rygter.

Mere til historien

Det har længe været uvist om Galaxy Note 5 ville komme på det danske marked på sigt, men nu er det altså sikkert, at Galaxy Note 5 ikke finder vej til danskerne. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram