Samsung klar med opdatering til Galaxy Note 4

Samsung er netop i gang med udrulningen af en mindre opdatering til Galaxy Note 4-ejere i Danmark. Men ingen Marshmallow i denne omgang.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Danske Samsung Galaxy Note 4-ejere kan se frem til at modtage en softwareopdatering, hvis den ikke allerede er dukket op.

Det er en mindre opdatering at Note 4-ejere altså enten har modtaget eller kan glæde sig til kommer i nær fremtid. Opdateringen forbedre brugeroplevelsen og kommer til den nordiske variant med modelnummeret (SM-N910F). Det skriver SamMobile.com.

 – Samsung klar med en ny Galaxy A-serie

Kort og godt opgraderer opdateringen telefonen fra Android 5.1 Lollipop til den nyere version 5.1.1 Lollipop, men der er altså ikke nogle skumfiduser klar til Note 4 endnu.

Har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til download, så kan du selv manuelt tjekke. Dette gøres i Indstillinger – Om enhed – Softwareopdatering – Opdater.

 – Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Om Galaxy Note 4 opgraderes til Android 6.0 Marshmallow er endnu uvist, da Samsung ikke officielt har oplyst, hvilke enheder der vil få den nyeste Android-version.

Der florerer dog en masse rygter omkring Android 6.0 Marshmallow opdateringer til forskellige enheder og skal man tro disse, så vil Note 4 få opdateringen i starten af det nye år – det skulle blive omkring februar. Dette er dog, som sagt blot rygter.

Mere til historien

Det har længe været uvist om Galaxy Note 5 ville komme på det danske marked på sigt, men nu er det altså sikkert, at Galaxy Note 5 ikke finder vej til danskerne. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram