Samsung klar med opdatering til Galaxy Note 4

Samsung er netop i gang med udrulningen af en mindre opdatering til Galaxy Note 4-ejere i Danmark. Men ingen Marshmallow i denne omgang.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Danske Samsung Galaxy Note 4-ejere kan se frem til at modtage en softwareopdatering, hvis den ikke allerede er dukket op.

Det er en mindre opdatering at Note 4-ejere altså enten har modtaget eller kan glæde sig til kommer i nær fremtid. Opdateringen forbedre brugeroplevelsen og kommer til den nordiske variant med modelnummeret (SM-N910F). Det skriver SamMobile.com.

 – Samsung klar med en ny Galaxy A-serie

Kort og godt opgraderer opdateringen telefonen fra Android 5.1 Lollipop til den nyere version 5.1.1 Lollipop, men der er altså ikke nogle skumfiduser klar til Note 4 endnu.

Har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til download, så kan du selv manuelt tjekke. Dette gøres i Indstillinger – Om enhed – Softwareopdatering – Opdater.

 – Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Om Galaxy Note 4 opgraderes til Android 6.0 Marshmallow er endnu uvist, da Samsung ikke officielt har oplyst, hvilke enheder der vil få den nyeste Android-version.

Der florerer dog en masse rygter omkring Android 6.0 Marshmallow opdateringer til forskellige enheder og skal man tro disse, så vil Note 4 få opdateringen i starten af det nye år – det skulle blive omkring februar. Dette er dog, som sagt blot rygter.

Mere til historien

Det har længe været uvist om Galaxy Note 5 ville komme på det danske marked på sigt, men nu er det altså sikkert, at Galaxy Note 5 ikke finder vej til danskerne. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram