Samsung klar med opdatering til Galaxy Note 4

0

Samsung er netop i gang med udrulningen af en mindre opdatering til Galaxy Note 4-ejere i Danmark. Men ingen Marshmallow i denne omgang.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Danske Samsung Galaxy Note 4-ejere kan se frem til at modtage en softwareopdatering, hvis den ikke allerede er dukket op.

Det er en mindre opdatering at Note 4-ejere altså enten har modtaget eller kan glæde sig til kommer i nær fremtid. Opdateringen forbedre brugeroplevelsen og kommer til den nordiske variant med modelnummeret (SM-N910F). Det skriver SamMobile.com.

 – Samsung klar med en ny Galaxy A-serie

Kort og godt opgraderer opdateringen telefonen fra Android 5.1 Lollipop til den nyere version 5.1.1 Lollipop, men der er altså ikke nogle skumfiduser klar til Note 4 endnu.

Har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til download, så kan du selv manuelt tjekke. Dette gøres i Indstillinger – Om enhed – Softwareopdatering – Opdater.

 – Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

Om Galaxy Note 4 opgraderes til Android 6.0 Marshmallow er endnu uvist, da Samsung ikke officielt har oplyst, hvilke enheder der vil få den nyeste Android-version.

Der florerer dog en masse rygter omkring Android 6.0 Marshmallow opdateringer til forskellige enheder og skal man tro disse, så vil Note 4 få opdateringen i starten af det nye år – det skulle blive omkring februar. Dette er dog, som sagt blot rygter.

Mere til historien

Det har længe været uvist om Galaxy Note 5 ville komme på det danske marked på sigt, men nu er det altså sikkert, at Galaxy Note 5 ikke finder vej til danskerne. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer