MereMobil.dk ønsker alle et godt og lykkebringende nytår

2015 ebber ud og kalenderen skal snart ”vendes” til 2016. MereMobil.dk ønsker jer alle et rigtigt godt nytår og vi glæder os til et nyt og spændende år.

Godt nytår, Happy New YearDen sidste dag i 2015 er nu nået, hvilket mange fejrer med en kæmpe fest i aften. Vi på MereMobil.dk vil derfor lige benytte lejligheden til, at ønske alle jer en rigtig god og dejlig nytårsaften, samt takke for året der er gået.

Vi takker rigtig meget for jeres opbakning og interesse i det forgangne år og håber meget, at I også i 2016 vil følge med.

I 2015, helt præcis 1. december, kunne vi på MereMobil.dk fejre 2 års fødselsdag, og vi takker jer meget for støtten i de to forgangne år.

MereMobil.dk ser tilbage på et dejligt 2015 og glæder sig HELT vildt til et nyt og spændende år i 2016.

2016 byder allerede i starten af januar på CES-messen. Derefter kommer Mobile World Congress og allerede nu florerer rygterne om en masse meget interessante smartphone-lanceringer, som blandt andet Galaxy S7 fra Samsung, LG G5 og en ny 4 tommer iPhone.

Så mon ikke næste år bliver mindst ligeså spændende som i år?

Et kæmpe godt nytår og ønsket om et lykkebringende nyt år skal i hvert fald lyde herfra.

Mange hilsner fra redaktionen på MereMobil.dk

Mere til historien

Nu hvor der i aften, særligt til midnat, vil blive affyret en masse fyrværkeri, så vil vi blot minde om, at det er rigtig svært at fange på kameraet med mobiltelefonen. Derfor opfordrer vi til at du nyder det i virkeligheden, holder øjnene på dine omgivelser og dermed passer på vildfarende raketter og lignende.

De mest solgte telefoner i 2023

HITLISTE 2023: Her kan du se, hvilke telefoner der solgte bedst i 2023 hos teleselskaberne.

(mere…)
Er Årets Mobil 2023 alt det?

PODCAST: Bliv klogere på Årets Mobil 2023. Lyt med og hør mine første tanker om tech i 2024.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2023

Vi elsker smartphones og andre ”smarte” produkter, som vi bruger meget tid på er at anmelde. Du kan her se, de mest læste anmeldelser i 2023.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2023

Vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil” er fundet. En sikker sejr. Velfortjent, synes jeg. Hvad tænker du?

(mere…)
Godt nytår! Og tak for 2023

Rigtigt godt nytår og velkommen til 2024. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til mange flere tech-nyheder.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram