MereMobil.dk ønsker alle et godt og lykkebringende nytår

0

2015 ebber ud og kalenderen skal snart ”vendes” til 2016. MereMobil.dk ønsker jer alle et rigtigt godt nytår og vi glæder os til et nyt og spændende år.

Godt nytår, Happy New YearDen sidste dag i 2015 er nu nået, hvilket mange fejrer med en kæmpe fest i aften. Vi på MereMobil.dk vil derfor lige benytte lejligheden til, at ønske alle jer en rigtig god og dejlig nytårsaften, samt takke for året der er gået.

Vi takker rigtig meget for jeres opbakning og interesse i det forgangne år og håber meget, at I også i 2016 vil følge med.

I 2015, helt præcis 1. december, kunne vi på MereMobil.dk fejre 2 års fødselsdag, og vi takker jer meget for støtten i de to forgangne år.

MereMobil.dk ser tilbage på et dejligt 2015 og glæder sig HELT vildt til et nyt og spændende år i 2016.

2016 byder allerede i starten af januar på CES-messen. Derefter kommer Mobile World Congress og allerede nu florerer rygterne om en masse meget interessante smartphone-lanceringer, som blandt andet Galaxy S7 fra Samsung, LG G5 og en ny 4 tommer iPhone.

Så mon ikke næste år bliver mindst ligeså spændende som i år?

Et kæmpe godt nytår og ønsket om et lykkebringende nyt år skal i hvert fald lyde herfra.

Mange hilsner fra redaktionen på MereMobil.dk

Mere til historien

Nu hvor der i aften, særligt til midnat, vil blive affyret en masse fyrværkeri, så vil vi blot minde om, at det er rigtig svært at fange på kameraet med mobiltelefonen. Derfor opfordrer vi til at du nyder det i virkeligheden, holder øjnene på dine omgivelser og dermed passer på vildfarende raketter og lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer