Google klar med Android 6.0.1 til Nexus-enheder

0

Google starter nu udrulningen af en mindre opdatering til Android 6.0 Marshmallow – nemlig Android 6.0.1, der blandt andet indeholder en række emojis.

Emojis fra Android 6.0.1 Marshmallow
Emojis fra Android 6.0.1 Marshmallow

Der er stadigvæk utrolig få, som har Android 6.0 Marshmallow opdateringen fra Google på deres smartphone eller tablet. Men ikke desto mindre er der godt nyt for Nexus-enheder, der altså allerede nu venter på at modtage Android 6.0.1 opdateringen.

 – Udrulningen i gang af Android 6.0.1 Marshmallow

Google starter nemlig udrulningen af Android 6.0.1 til Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 og Nexus Playeren.

Den nye opdatering fra Google indeholder en række nye og redesignede emojis. Nogle af de emojis, som har fået nyt design og nye farver, er blandt andet hænderne, som laver highfive og lignende. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

En anden mindre ændring i Android 6.0.1 opdateringen er, at ”Back” og ”Home” navigations-tasterne er placeret til venstre nu i stedet for midt i.

Disse emojis er præcis de samme, som også Windows 10 og iOS platformene har haft i nogle uger.

 – Nye iOS-emojis kommer snart til Android

Hvornår Android 6.0.1 Marshmallow bliver tilgængelig til andre producenter er endnu uvist, dog kan det være, at nogle producenter går direkte til denne version i stedet for den første Marshmallow-opdatering.

Mere til historien

En ny opdatering af Android Wear styresystemet venter, ifølge Google, lige rundt om hjørnet. Google oplyser, at den vil blive sendt ud til alle eksisterende Android Wear enheder, indenfor de kommende måneder, får versionsnummeret 6.0, hvilket matcher seneste udgave af det ordinære Android system, som kendes fra telefoner og tablets, der ligeledes er på version 6.0 også kendt, som Android Marshmallow.

Læs også:

Google: Marshmallow gør sit indtog

Butikskæden Tiger bag nye emojis til iOS og Android

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer