Google: Marshmallow gør sit indtog

0

Den første opgørelse fra Google er klar, hvor Android 6.0 Marshmallow er synlig. Du kan se hvor mange, der nu har den nyeste Android-version.

Android opgørelse november 2015
Android opgørelse november 2015

Google har netop offentliggjort de seneste tal, som viser udbredelsen af de forskellige versioner af Android-softwaren.

Og det er første gang, at den nye version Android 6.0 Marshmallow er synlig på denne opgørelse. Det er dog heller ikke mere end versionen lige kan ”anes”. Ifølge opgørelsen er der nemlig 0,3 procent af alle Android-enheder, som har den nyeste Android-version installeret. Dette svarer næsten til Android 2.2 Froyo versionen, der blev frigivet tilbage i 2010, som altså er noteret til, at være installeret på 0,2 procent af alle Android-enheder.

 – Android M betyder Marshmallow

Dataene er indsamlet fra besøg i Google Play Store, der understøtter Android 2.2 Froyo og nyere. Derfor er enheder med ældre versioner ikke inkluderet. Der er dog formentlig heller ikke tale om mange enheder, som har ældre software end Android 2.2 Froyo.

Det er Android 4.4 KitKat, som med 37,8 procent er den mest udbredte Android-version. Android 4.4 KitKat blev frigivet i september 2013.

 – Disse enheder bliver opgraderet til Android 6.0 Marshmallow

Lollipop-versionen er fortsat på omkring hver fjerde Android-enhed. Der er helt præcist 25,6 procent Android-enheder, som har Android 5.0-5.1 Lollipop installeret på deres enhed.

 – Android Lollipop snart på hver fjerde enhed

Google har, til denne opgørelse, indsamlet data i en syv dages periode frem til mandag den 2. november 2015

Mere til historien

Android 6.0 Marshmallow er indtil videre frigivet til Nexus-enheder, samt installeret fra salgsæsken på HTC One A9. Versionen vil løbende blive udrullet til flere og flere telefoner fra de forskellige Android-producenter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer