Android Lollipop snart på hver fjerde enhed

Android Lollipop er næsten på hver fjerde Android-enhed.

Android versioner udbredelse per 6. oktober 2015

Android versioner udbredelse per 6. oktober 2015

Udrulningen af den absolut nyeste Android-version er netop startet på de første enheder, men den tidligere version er endnu kun lige på under hver fjerde enhed.

Google har netop offentliggjort de seneste tal, der viser udbredelsen af Android-softwaren. Og sidste måned kom den seneste Android-version over 20 procents markedsandel, skriver Google.

Siden starten af september er der sket lidt - både på udbredelsen af Android 5.0-5.1 Lollipop, men også fordi udrulningen af den nyeste version, Android 6.0 Marshmallow, netop er startet til de første enheder. I første omgang er det dog kun de nyeste Nexus-enheder, der modtager opdateringen.

Men udbredelsen af Lollipop har også fået et lille hak op den seneste måned, og er nu installeret på 23,5 procent af alle aktive Android enheder.

Det er fortsat Android 4.4 KitKat, der er den mest udbredte Android-version med 38,9 procent. Det er en tilbagegang fra sidste måned (39,2 procent) på 0,3 procent.

Den efterhånden ret gamle Froyo-version har opretholdt 0,2 procent af markedsandelen siden opgørelsen i september måned.

Det bliver spændende at se næste måneds opgørelse, hvor vi bør forvente at se Android 6.0 Marshmallow for første gang.

Mere til historien

De forskellige Android producenter melder i den kommende tid ud, hvilke af deres enheder de vil supportere med den seneste Android-version. Sony har eksempelvis netop meldt ud, hvilke enheder de vil udsende Android 6.0 Marshmallow til.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram