Billeder og oplysninger lækket om Microsoft Lumia 650

En prisvenlig smartphone er på vej fra Microsoft og de første billeder og oplysninger er ude nu – den ventes at få navnet Lumia 650.

Lækkede billeder af Lumia 650 (Kilde: Windows Central)

Lækkede billeder af Lumia 650 (Kilde: Windows Central)

Microsoft ventes, at løfte sløret for en ny smartphone med Windows 10 Mobile, der angiveligt får navnet Lumia 650. Det skriver Windows Central.

Det ventes, at Lumia 650 bliver en smartphone i den prisvenlige klasse, der har et design som får tankerne hen på topmodellerne Lumia 950 og Lumia 950 XL.

 - TEST: Lumia 950 XL - Microsofts topmodel skuffer

Windows Central mener at vide, at Microsoft også bringer Lumia 650 på markedet for at få den ud i virksomheder, der ikke prioriterer topmodeller, hvilket de også gør med Lumia 640 og Lumia 640 XL.

Skærmen skulle være på 5 tommer og have HD-opløsning (720 x 1080 pixels). Af andre specifikationer kan nævnes 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort), 8 megapixels kamera med LED-blitz, 5 megapixels frontkamera, Bluetooth 4.1 dual-SIM, WiFi-opkald og understøttelse af Quick Charge 2.0.

 - WEB-TV: Sådan er Lumia 950 og Lumia 950 XL

Det ventes, at Microsoft lancerer Lumia 650 omkring Mobile World Congress 2016 i Barcelona, hvilket også var tilfældet med Lumia 640 og Lumia 640 XL, da de blev til dette års mobilmesse.

Mere til historien

Kort efter lanceringen af de nye Lumia-topmodeller, Lumia 950 og Lumia 950 XL, så er nye billeder lækket af en kommende mellemklasse-smartphone fra Microsoft, der forventes at få navnet Lumia 850.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram