Microsoft offentliggjorde Lumia 640 og 640XL ved en fejl

0

Præsentationen af de to Lumia modeller skulle egentlig først ske i morgen, mandag, på MWC 2015 i Barcelona. Men to nye Lumia-modeller er offentliggjort ved en fejl.

Lumia 640 og 640XL lækket (Kilde: The Verge)
Lumia 640 og 640XL lækket (Kilde: The Verge)

I dag fik Microsoft dog ”fejlagtigt” annonceret en artikel om Lumia 640 og Lumia 640XL, på deres News Center. Artiklen blev fjernet igen efter kort tid. Inden den blev fjernet lykkedes det hjemmesiden Wmpoweruser.com, at snuppe et screendump af overskriften, og nettet flyder med rygter om de to Lumia modeller.

Det er blandt andet lykkedes et kinesisk website, Baidu, at lække et billede af de to modeller, samme hjemmeside, der i sin tid lækkede de oprindelige billeder af Lumia 1330.

At dømme ud fra billedet vil Lumia 640XL have en skærm på 5,7 tommer, mens Lumia 640 må ”nøjes” med en 5 tommer skærm.

Lumia 640 vil ifølge rygterne få 8 megapixel kamera på bagsiden samt 1 megapixel kamera på fronten, en skærm på 5 tommer og en skærmopløsning på 720P, 1 GB RAM samt 8GB intern hukommelse med mulighed for ekstra hukommelse via MicroSDkort og en Qualcomm Snapdragon 400 processor.

Den større Lumia 640XL vil have to kameraer, hvor kameraet på bagsiden af mobilen vil have 14 megapixel og frontkameraet vil have 5 megapixel, 5,7 tommer skærm med en opløsning på 720P og kommer med LTE.

De to Lumia enheder har en stor lighed, og det kan være en begyndelse på flere enheder i den lighed fra Microsoft.

Microsoft holder pressemøde i morgen, mandag d. 2. marts kl. 9.00. MereMobil.dk følger op på Microsofts præsentationer i morgen.

Mere til historien

Nye tal viser, at både Android og iOS er i fremgang, bare ikke Microsoft. Windows Phone går tilbage på verdensplan. Sådan var tallene ultimo 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer