Microsoft offentliggjorde Lumia 640 og 640XL ved en fejl

Præsentationen af de to Lumia modeller skulle egentlig først ske i morgen, mandag, på MWC 2015 i Barcelona. Men to nye Lumia-modeller er offentliggjort ved en fejl.

Lumia 640 og 640XL lækket (Kilde: The Verge)

Lumia 640 og 640XL lækket (Kilde: The Verge)

I dag fik Microsoft dog ”fejlagtigt” annonceret en artikel om Lumia 640 og Lumia 640XL, på deres News Center. Artiklen blev fjernet igen efter kort tid. Inden den blev fjernet lykkedes det hjemmesiden Wmpoweruser.com, at snuppe et screendump af overskriften, og nettet flyder med rygter om de to Lumia modeller.

Det er blandt andet lykkedes et kinesisk website, Baidu, at lække et billede af de to modeller, samme hjemmeside, der i sin tid lækkede de oprindelige billeder af Lumia 1330.

At dømme ud fra billedet vil Lumia 640XL have en skærm på 5,7 tommer, mens Lumia 640 må ”nøjes” med en 5 tommer skærm.

Lumia 640 vil ifølge rygterne få 8 megapixel kamera på bagsiden samt 1 megapixel kamera på fronten, en skærm på 5 tommer og en skærmopløsning på 720P, 1 GB RAM samt 8GB intern hukommelse med mulighed for ekstra hukommelse via MicroSDkort og en Qualcomm Snapdragon 400 processor.

Den større Lumia 640XL vil have to kameraer, hvor kameraet på bagsiden af mobilen vil have 14 megapixel og frontkameraet vil have 5 megapixel, 5,7 tommer skærm med en opløsning på 720P og kommer med LTE.

De to Lumia enheder har en stor lighed, og det kan være en begyndelse på flere enheder i den lighed fra Microsoft.

Microsoft holder pressemøde i morgen, mandag d. 2. marts kl. 9.00. MereMobil.dk følger op på Microsofts præsentationer i morgen.

Mere til historien

Nye tal viser, at både Android og iOS er i fremgang, bare ikke Microsoft. Windows Phone går tilbage på verdensplan. Sådan var tallene ultimo 2014.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram