Tjek om bilen er stjålet med denne app

1

TIP: Med Politiets officielle app kan du nu tjekke om en bil er meldt stjålet.

Screenshots "Politi-applikationen"
Screenshots “Politi-applikationen”

Politiet har forbedret deres applikation, og giver nu frem over borgerne muligheden for at se registret over stjålne biler via app’en. Opdateringen er helt som planlagt, da Politiet tidligere i år var ude og sige, at november ville byde på en opdateret version.

Det nye tiltag har været evalueret siden applikationen blev lanceret, men er altså nu klar til brugerne.

 – Politi udvikler app til kampen mod bander

– “Vi kan klart mærke, at borgerne er glade for nemt at kunne give deres viden videre til os og følge med i vores arbejde. Derfor fortsætter vi med at udvikle app’en,” siger politiinspektør Jørn Kjer fra Rigspolitiet i en pressemeddelelse.

Man har længe kunne se om en cykel står i cykelregisteret, men nu kan du altså også tjekke en bil – både ved at søge på nummerplade og stelnummeret. Dette giver brugere en sikkerhed- og tryghed ved køb af brugte cykler og biler.

-“I dag kan borgerne selv foretage ejer- og brugerskifte af en bil på nettet. Med app’en får de fremover nem mulighed for selv at sikre sig, at de ikke er ved at købe en stjålen bil,” siger Jørn Kjer.

Du kan også tjekke om en bil, der holder mistænkelig parkeret, er stjålet eller ej.

 – Politiet lukker Popcorn Time pirater i Danmark

Politiets applikation er downloadet mere end 170.000 gange og foruden at tjekke om biler og cykler er stjålet, så kan man også se lokale nyheder, sende et tips til politiet og finde den nærmeste politistation.

Applikationen kan downloades gratis i Apples App Store og Google Play Store.

 

Mere til historien

Applikationen er ikke tilgængelig til Windows telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer