TDC lader kunderne vælge tillægstjenester selv

0

TDC kigger konkurrenterne over skulderen og lader nu selv kunderne vælge mellem de forskellige tillægstjenester i nye mobilabonnementer.

TDC Butik i Odense
TDC Butik i Odense (Foto: MereMobil.dk)

TDC har kigget konkurrenten Telia over skulderen, og lader nu kunderne skifte mellem tillægstjenesterne i nye mobilabonnementer. Så de vælger selv om de er til for eksempel er til musik, magasiner, e-bøger eller ekstra rejsedata. Det skriver Business.dk.

Kunderne kan i alt skifte mellem 11 underholdnings- og mobiltjenester hver måned i de tre nye mobil- og mobilt bredbåndsabonnementer, der altså er et forsøg fra TDC på at lokke nye kunder til selskabet.

 – TDC rydder op i mobilabonnementerne

De valgmuligheder der er hos TDC er WYPE med fire magasiner hver måned, e-bogstjenesten Mofibo, TV- og filmtjenesten C More, filmtjenesten Blockbuster, Politiken.dk, Play Musik, Play Film, pakken Rejseklar EU med fri tale, SMS og MMS i Europa (inkl. 100 MB data om måneden), pakken Rejseklar EU 100 MB med 100 megabyte data hver måned i Europa, muligheden for at få et ekstra SIM-kort, så man kan dele sin datapakke på flere enheder, eller 5 gigabyte ekstra data i mobilabonnementet hver måned.

Foruden der hver 30. dag kan vælges mellem tillægstjenesterne indeholder alle abonnementerne fri tale og ubegrænset SMS- og MMS-beskeder. Og jo større ens datapakke er – jo flere tjenester kan til vælges. I det billigste abonnement kan vælges en tjeneste, mens der kan kan vælges tre i det dyreste.

 – Indholdstjenester er fremtiden – minutter og data er langt fra nok

Det er muligt at ændre sit valg direkte fra telefonen, en tablet eller computer.

Prisen for de nye mobilabonnementer går fra 149 kroner til 299 kroner om måneden, mens mobil bredbåndsabonnementerne går fra 149 kroner om måneden med 20 GB data til 349 kroner for 300 GB.

Mere til historien

Telia lader kunderne skifte mellem blandt andet Spotify, filmtjenesten HBO, Telia TV og lydbogstjenesten Storytel.

Læs også:
Nu kommer Netflix med i mobilpakken
Lavere pris og mindre indhold i ny Telmore Play
Indhold bliver fremtiden på mobilmarkedet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer