Telia-kunder får nye muligheder i abonnementer

0

Kunderne hos Telia kan nu selv vælge hvilke tillægstjenester, som de ønsker til deres abonnement.

Telia abonnement inkl. 1 service
Telia abonnement inkl. 1 service

Tilllægstjenester som Spotify, HBO, Storytel, Telia TV og Roam Like Home har længe været en integreret del af de forskellige abonnementer hos Telia.

 – Telia TV understøtter nu AirPlay

Men nu er der godt nyt for kunderne, de får nemlig mere frihed til at sammensætte deres abonnement og de tjenester, som giver mest værdi for dem.

– ”For os handler det om at give kunderne maksimal frihed. Vi vil ikke have en foie gras-model, hvor vi på forhånd inkluderer faste tjenester for kunderne. De ved godt, hvad de vil have, og så er det vores opgave at have kvalitetstjenester på hylden til en god pris. Nu ændrer vi abonnementerne, så kunderne helt selv kan vælge mellem alle vores tjenester. Det giver langt mere mening og værdi for kunderne,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Tidligere har eksempelvis Mobilforsikring været en fast del af flere mobilabonnementer hos Telia, men nu er det blevet et tilvalg på lige fod med andre tillægstjenester. Dermed undgår kunderne at betale for tjenester, som de ikke bruger.

Det kan dog ikke umiddelbart lade sig gøre på hjemmesiden, at vælge mere end det antal tillægstjenester, som er inkluderet i det pågældende abonnement, selvom man så kunne have en merpris for dette.

Foruden introduktionen af denne valgfrihed i abonnementerne, så udvider Telia også datamængden i 4EVERYTHING Light abonnementet fra 30 GB til 50 GB, dette gælder for både eksisterende og nye kunder.

Du kan læse mere om de nye Telia abonnementer på Telia’s hjemmeside.

Mere til historien

Telia og Telenor deler TT-netværket og skulle have fusioneret ved årsskiftet, men denne fusion blev aflyst i sidste uge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer