Telia TV understøtter nu AirPlay

0

En ny og forbedret version af Telia TV er klar og foruden nyt design byder den også på understøttelse af AirPlay.

Telia TV
Telia TV

I november måned lancerede Telia deres Telia TV, som en selvstændig service til mobil, tablet og bærbare computere og nu er en ny version af tjenesten klar.

 – Telia klar med TV-pakker til mobilen

Med den nye version kan selskabets kunder få deres tv-programmer og film fra Telia TV op på fladskærmen hjemme i stuen via Apples AirPlay funktion.

– ”Vi brød med de gængse salgsmodeller ved at tilbyde Telia TV direkte på de mobile platforme uden at kræve hverken bredbånd- eller mobilabonnement hos os. Det giver kunderne frihed til at købe tv på deres præmisser, og den frihed bliver nu endnu mere tydelig, når de helt enkelt kan se flow tv og video on demand på deres tv derhjemme via AirPlay. Det er en efterspurgt funktion, og vi glæder os til at lancere den nye version af Telia TV,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Foruden AirPlay-integrationen så har Telia TV også redesignet applikationen med et responsivt design og gjort den mere brugervenlig.

Senere på i år vil Telia TV også understøtte Apple TV-konkurrenten Chromecast.

 – TEST: Google Chromecast

Mere til historien

Apple lancerede i går et nyt og opdateret Apple TV, der nu kan en del mere end de tidligere versioner. Det er eksempelvis muligt at spille på det nye Apple TV.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer