Lavere pris og mindre indhold i ny Telmore Play

Telmore Play kan nu købes til en reduceret pris, men pakkens indhold reduceres tilsvarende. 35.000 kunder har ind til nu købt Telmore Play.

Telmore Play, februar 2015 (Kilde: Telmore)

Telmore Play, februar 2015 (Kilde: Telmore)

Telmores abonnementssatsning Telmore Play, der blev lanceret i juni 2014, bliver nu til to abonnementer.

Det oprindelige Telmore Play til 249 kroner om måneden fortsætter, men ved siden af er der søsat en billigere lillebroder til 199 kroner om måneden.

Der er tale om en introduktionspris. De kunder som tegner abonnementet inden den 26. april 2015 vil fortsætte med 199 kroner, mens nye kunder efter den dato skal betale en anden pris.

Telmore har ikke lagt sig fast på, hvad den endelige pris bliver efter introtilbuddet udløber, oplyser teleselskabet er MereMobil.dk.

Den nye variant af Telmore Play har følgende indhold:

  • 4 timers tale per måned.
  • 5 GB data og 4G LTE-forbindelse.
  • Adgang til 12 indholdstjenester.

- ”Vi kan se, at der er et marked af mere prisbevidste kunder med et lavere mobilforbrug, som også nærer interesse for de mange underholdningstjenester, og det er dem, vi går efter med den nye variant af abonnementet,” siger kommerciel chef for Telmore Jens Grønlund.

Mere data og mindre tale

Da Telmore Play i sin oprindelige udgave så dagens lys, var det med fri tale og 5 GB datatrafik, men det har siden ændret sig, så der er kommet mere data i pakken, mens taletiden er begrænset til 10 timer om måneden.

Herunder kan du se det første Telmore Play løsning, ved siden af den tilpassede udgave samt den nye variant.

Ved lanceringen fortalte Telmores direktør Rasmus Busk til de fremmødte journalister, at 99 procent af selskabets kunder ikke brugte over 5 GB datatrafik om måneden, og derfor var databegrænsningen rimelig. Efterfølgende har Telmore firedoblet datamængden i hovedabonnementet.

Telmore Play (gl)Telmore Play (ny)Telmore Play (ny)
TaleFri10 timer / md4 timer / md
Data5 GB / md20 GB / md5 GB / md
SMS / MMSFriFriFri
IndholdstjenesterJaJa – 12 stk.Ja – 12 stk.
Pris249 kr / md249 kr / md199 kr / md

Mobilkrigen udeblev

Efter introduktionen af Telmore Play i sommer vurderede Sydbanks senioranalytiker, Morten Imsgaard, at potentialet til en ny mobilkrig var lagt. Udmeldingen kom fordi Telmore efter tre uger kunne meddele, at 10.000 kunder havde takket ja til det nye abonnement.

Med til historien hører også en aggressiv kampagne, som i begyndelsen konverterede mange kunder internt i selskabet til abonnementet.

Mobilkrigen lod ikke til, at blusse yderligere op, men der kom lidt mere fokus på, at et mobilabonnement godt kan indeholde andet end tale og data. Telenor har inkluderet Microsoft Office i nogle af abonnementerne, og det 3-ejede Zenji kører med et loyalitetsprogram.

I Direktørens Blog på MereMobil.dk gav Sanela Jankovic, mobilchef i Zenji, tidligere udtryk for sin holdning til priskrige. Manglede innovation i branchen, lød den kontante mening.

Rasmus Busk fra Telmore gav i sit blogindlæg hans direktørkollega i Zenji indirekte ret. Branchen skal genopfinde sig selv, og salg af minutter er ikke længere nok, sagde Rasmus Busk.

Så mange har Telmore Play

TDC, der ejer Telmore, har 3,2 millioner mobilabonnementer i databasen, fremgår det af Telestatistik for første halvår 2014. Heraf tegner Telmore sig for de godt 600.000 kunder.

Siden lanceringen af Telmore Play er der solgt omkring 35.000 af denne type abonnement, oplyser Telmore til MereMobil.dk. Hvor mange der efterfølgende har opsagt abonnementet, er der ikke frigivet nogle tal på.

I efteråret 2013 blev Telmore lukket ned som selvstændigt selskab, og køres nu som et varemærke i TDC-koncernen. Dengang havde Telmore, ifølge Børsen, over 700.000 kunder, men det tal er altså siden reduceret med godt 100.000.

Web-TV: Grunden til Telmore Play

Link: Se indslaget på YouTube

Mere til historien

I både det nye og gamle Telmore Play er indholdstjenester de samme.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementerne

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram