TAG Heuer Connected - et eksklusivt smartwatch

Den meget anerkendte og eksklusive urproducent TAG Heuer er nu klar med et smartwatch, som for alvor forsøger at tiltale de rigtige ur-entusiater.

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Der har været både for og imod smartwatches, som du også kan læse i eksempelvis anmeldelsen af Apple Watch. Hvem er i målgruppen for smartwatches – de der for alvor går op i ure eller tech-nørder?

 - Test: Apple Watch - det mest relevante smartwatch

Vi er i hvert fald langt fra der, hvor smartwatches henvender sig til den brede befolkning. Og det nye smartwatch fra TAG Heuer er også til en særdeles begrænset målgruppe.

Den eksklusive schweiziske urproducent er nu klar med deres første smartwatch baseret på Android Wear platformen. Uret hedder TAG Heuer Connected. Det er er produceret i samarbejde med Intel Corporation og Google.

Præsentationen af TAG Heuer Connected blev live streamet og du kan se eller gense denne i videoen herunder.

- ”Vi er utrolig stolte af at kunne lancere det første smartwatch, som bringer vores mere end 150 års ekspertise sikkert ind i fremtiden. TAG Heuer Connected giver dig ikke blot værktøjet til at forbinde med fremtiden, men til at forbinde med evigheden,” sådan udtalte Jean-Claude Biver, der er direktør for TAG Heuer og formand for LVMH koncernens ur-division.

Google har også skrevet om TAG Heuer Connected på deres officielle blog, det kan du læse om her.

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected – et rigtigt ur

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Et af de formål, som selskabet har haft med det nye smartwatch var, at det ikke skulle ligne de andre smartwatches på markedet, men derimod forene det traditionelle urdesign, som selskabet er kendt for, med mere end 150 års erfaring, samt den moderne teknologi.

 - Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Det var derfor vigtigt for den schweiziske producent at få skabt et produkt, der skiller sig ud med dets eksklusive og luksuriøse egenskaber.

Skærmen på TAG Heuer Connected er en 1,5 tommer LCD skærm og den har en opløsning på 360 x 360 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 240 pixels per tomme. Urkassen har et ydre mål på 46 millimeter og en tykkelse på 12,8 millimeter. Det er produceret i det stærke titanium metal.

Skærmen er af glastypen safirkrystal, hvilket skal gøre uret ridsesikkert. Derudover er uret IP67-certificeret, hvilket betyder det tåler kortvarig nedsænkning i vand og er støvtæt.

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Intel har været med på sidelinien i udviklingen af dette smartwatch og TAG Heuer Connected har også en to kernet 1.6 GHz processor i sig, 1 GB RAM, 4 GB hukommelse, Gyroskop, bevægelsessensor, mikrofon, WiFi, Bluetooth 4.1 og et batteri på 410 mAh.

Prisen for et TAG Heuer Connected er i den dyre ende – dog måske et smartwatch, som henvender sig til ur-entusiaster – men der skal også betales 1500 dollars for uret.

En dansk pris og lancering er endnu ukendt.

TAG Heuer Connected kan synkroniseres med en smartphone med enten Android 4.3 og nyere eller iOS 8.2 og fremefter, dog er der en mere begrænset funktionalitet med iOS-platformen end Android Wear.

Video om TAG Heuer Connected

Mere til historien

I øvrigt blev det nye TAG Heuer Connected smartwatch præsenteret på et pressemøde i det legendariske LVMH Tower. Med til denne præsentation var også af Brian Krzanich, administrerende direktør for Intel Corporation og David Singleton, VP of Engineering for Android hos Google.

Læs også:
- TAG Heuer på vej med Android-smartwatch

Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Advarsel: Pas på smartwatches i trafikken

Rådet for Sikker Trafik advarer mod brugen af smartwatches i trafikken.

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram