TAG Heuer Connected – et eksklusivt smartwatch

Den meget anerkendte og eksklusive urproducent TAG Heuer er nu klar med et smartwatch, som for alvor forsøger at tiltale de rigtige ur-entusiater.

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Der har været både for og imod smartwatches, som du også kan læse i eksempelvis anmeldelsen af Apple Watch. Hvem er i målgruppen for smartwatches – de der for alvor går op i ure eller tech-nørder?

 – Test: Apple Watch – det mest relevante smartwatch

Vi er i hvert fald langt fra der, hvor smartwatches henvender sig til den brede befolkning. Og det nye smartwatch fra TAG Heuer er også til en særdeles begrænset målgruppe.

Den eksklusive schweiziske urproducent er nu klar med deres første smartwatch baseret på Android Wear platformen. Uret hedder TAG Heuer Connected. Det er er produceret i samarbejde med Intel Corporation og Google.

Præsentationen af TAG Heuer Connected blev live streamet og du kan se eller gense denne i videoen herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=VfOJWjsLT5M

– ”Vi er utrolig stolte af at kunne lancere det første smartwatch, som bringer vores mere end 150 års ekspertise sikkert ind i fremtiden. TAG Heuer Connected giver dig ikke blot værktøjet til at forbinde med fremtiden, men til at forbinde med evigheden,” sådan udtalte Jean-Claude Biver, der er direktør for TAG Heuer og formand for LVMH koncernens ur-division.

Google har også skrevet om TAG Heuer Connected på deres officielle blog, det kan du læse om her.

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected – et rigtigt ur

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Et af de formål, som selskabet har haft med det nye smartwatch var, at det ikke skulle ligne de andre smartwatches på markedet, men derimod forene det traditionelle urdesign, som selskabet er kendt for, med mere end 150 års erfaring, samt den moderne teknologi.

 – Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Det var derfor vigtigt for den schweiziske producent at få skabt et produkt, der skiller sig ud med dets eksklusive og luksuriøse egenskaber.

Skærmen på TAG Heuer Connected er en 1,5 tommer LCD skærm og den har en opløsning på 360 x 360 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 240 pixels per tomme. Urkassen har et ydre mål på 46 millimeter og en tykkelse på 12,8 millimeter. Det er produceret i det stærke titanium metal.

Skærmen er af glastypen safirkrystal, hvilket skal gøre uret ridsesikkert. Derudover er uret IP67-certificeret, hvilket betyder det tåler kortvarig nedsænkning i vand og er støvtæt.

https://www.youtube.com/watch?v=ziRJCCQHo80

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer Connected (Foto: TAG Heuer)

Intel har været med på sidelinien i udviklingen af dette smartwatch og TAG Heuer Connected har også en to kernet 1.6 GHz processor i sig, 1 GB RAM, 4 GB hukommelse, Gyroskop, bevægelsessensor, mikrofon, WiFi, Bluetooth 4.1 og et batteri på 410 mAh.

Prisen for et TAG Heuer Connected er i den dyre ende – dog måske et smartwatch, som henvender sig til ur-entusiaster – men der skal også betales 1500 dollars for uret.

En dansk pris og lancering er endnu ukendt.

TAG Heuer Connected kan synkroniseres med en smartphone med enten Android 4.3 og nyere eller iOS 8.2 og fremefter, dog er der en mere begrænset funktionalitet med iOS-platformen end Android Wear.

Video om TAG Heuer Connected

https://www.youtube.com/watch?v=tH6Vaq3FH40

Mere til historien

I øvrigt blev det nye TAG Heuer Connected smartwatch præsenteret på et pressemøde i det legendariske LVMH Tower. Med til denne præsentation var også af Brian Krzanich, administrerende direktør for Intel Corporation og David Singleton, VP of Engineering for Android hos Google.

Læs også:
TAG Heuer på vej med Android-smartwatch

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch 7 er lækket

Galaxy Watch 7 og Watch Ultra er angiveligt blevet lækket inden Galaxy Unpacked eventet. Se detaljerne her.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram