TAG Heuer på vej med Android-smartwatch

0

Den eksklusive urproducent, TAG Heuer, er på vej med sit første Android Wear-smartwatch, som ventes på markedet i november.

TAG Heuer Connected Android Wear smartwatch
TAG Heuer Connected Android Wear smartwatch

TAG Heuer, der er en eksklusiv schweizisk urproducent, er på vej med sit første Android Wear smartwatch. Det bliver den første virkelig eksklusive Android Wear model på markedet.

Det ventes, at TAG Hauer vil lancere deres nye ur, TAG Heuer Connected, i næste måned. Men allerede nu viser urproducenten det frem om end på et billede, som ikke afslører alle detaljerne endnu. Det skriver The Verge.com.

 – Android Wear 5.1.1 rammer netop nu Danmark

Uret præsenteres i New York den 9. november, hvilket der også er nedtælling til på TAG Heuers hjemmeside.

Prisen for det nye TAG Heuer Connected smartwatch er ikke helt offentliggjort endnu, men det ventes at blive mellem 1.400-1.800 dollars, ifølge flere amerikanske net-medier.

 – Danskerne nysgerrige overfor Apple Watch

Derudover er det uvist om der er kommer nogle særlige funktioner på dette, som ikke kendes fra de øvrige Android Wear smartwatches.

Mere til historien

Apple har også en eksklusiv variant af deres Apple Watch – nemlig en model i 18 Karat guld, som har en pris der ikke er til at komme i nærheden af for de fleste. Det koster nemlig 140.000 kroner for den dyreste model af Apple Watch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer