Samsung Gear S2 til salg i de danske butikker

0

Det nye smartwatch fra Samsung, Gear S2, er netop landet i de danske butikker. Se prisen her.

Samsung Gear S2 Classic (Foto: Samsung)
Samsung Gear S2 Classic (Foto: Samsung)

Samsung Gear S2 er det nye smartwatch fra Samsung. Det har et anderledes udtryk end forgængerne. Gear S2 har et slankt design (11,4 mm), rundt display og en optimeret brugerflade. Og den unikke bevægelige ring rundt om urskiven samt ”hjem” og ”tilbage”-knappen gør uret nemt og intuitivt at bruge i alle situationer.

 – TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

– ”Smartwatches bliver mere og mere populære, men de har tidligere været kritiseret for at se klodsede ud. Med Gear S2 har vi udviklet et stilrent design, der er mere diskret end tidligere modeller. Den bevægelige ring om urskiven sikrer desuden, at brugervenligheden er i top, hvilket er usædvanligt for så lille en ’gadget’” siger Erik Borgvall produktchef for wearables hos Samsung i Norden.

Med Gear S2 kan du modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra dit håndled, følge træningsmål og downloade nye tilpassede applikationer. Der er, ifølge Samsung, batteritid til to til tre døgn på det nye ur og det kan lades op via trådløs opladning.

 – Her er Samsung Gear S2

Gear S2 har også NFC, hvilket giver mulighed for at kunne foretage mobilbetalinger, samt låse op med ”elektroniske nøgler” til eksempelvis et hotelværelse. Det kræver dog mobilbetalingstjenester og andre tjenester understøtter Gear S2.

– ”Gear S2 er fuldt kompatibel med andre Android-enheder med en Android version 4.4.2 eller senere. Allerede nu findes der omkring 1000 applikationer, der er tilgængelige til Gear S2, f.eks. trænings eller underholdningsapplikationer. Vores mål er, at antallet skal stige til 3000 applikationer inden årets udgang,” siger Erik Borgvall.

Styresystemet i Gear S2 er Tizen og uret kommer i to versioner – Gear S2 Classic og Gear S2. Begge modeller kommer i butikkerne den 6. november og har en vejledende udsalgspris på henholdsvis 2.599 kroner og 2.999 kroner for Gear S2 og Gear S2 Classic.

Mere til historien

Specifikationerne på Gear S2 fra Samsung er således: 1.0 GHz Dual Core-processor, en cirkulær Super AMOLED-skærm på 1,2 tommer (360×360) 302ppi. Operativsystem Tizen, Wi-Fi: 802.11 /b/g/n/. Bluetooth® 4.1, NFC, RAM-hukommelse på 512 MB og 4 GB intern hukommelse. IP68 certificering. Gear S2 måler 42,3 x 49,8 x 11,4 mm (47 g). Gear S2 Classic måler 39,9 x 43,6 x 11,4 mm (42 g). Batteri 250mAh Li-ion, Trådløs opladning, Batteritid: 2-3 dage. Sensorer: Accelerometer, barometer, gyroskop-sensor, pulsmåler, omgivende lys.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer