Rygtebørsen syder over med Nokia-rygter

1

Er Nokia på vej med en comeback-telefon? Rygterne syder og bobler i hvert fald på nettet, men er der hold i dem?

Lækket billede af Nokia C1
Lækket billede af Nokia C1

Rygterne syder og bobler på internettet om, at Nokia skulle være på vej med en comeback-telefon – og begejstringen vil ingen ende tage.

Selvom forbrugerne i fælles flok mere eller mindre vendte Nokia og deres Windows telefoner ryggen, så er der altså en masse mennesker, som fortsat savner finnernes hardware.

Internettet har været ved at svømme over af artikler med rygter og spekulationer om telefonen, som skulle være både en Android og en Windows 10 enhed. Telefonen skulle angiveligt hedde Nokia C1. Det skriver DR.dk.

 – Igen snak om Nokia-smartphones i 2016

Det er dog begrænset, hvor meget ”kød” der er på rygterne og de er alle ubekræftede. Men der er blevet ”lækket” billeder og detaljer, men om disse er skabt til lejligheden eller har noget på sig er altså endnu uvist.

Ud fra det lækkede billede, så har Nokia C1 en vis lighed med Apples iPhone. Telefonen skulle komme med Android og Nokias Z launcher.

Da Microsoft købte Nokia sidste år fortsatte den tilbageværende del af Nokia med at koncentrere sig om fortrinsvis at bygge mobilnetværk. Dog har de også kigget nærmere på tablet-markedet med Nokia N1, og har også åbent anerkendt, at de i 2016 håber at kunne lancere en mobiltelefon igen. Her er de nemlig ikke længere bundet af kontrakten med Microsoft.

Men om Nokia C1 er den mobiltelefon, som de vil lancere næste år er altså uvist.

 – Microsoft udfaser Nokia-navnet

Topchefen Rajeev Suri har tidligere sagt, at en eventuel Nokia-mobil skal produceres og distribueres af partnere – præcis som tilfældet var med Nokia N1. Det skriver Nokiapoweruser.com.

MereMobil.dk følger dette nøje og er spændt på om der er hold i alle rygterne.

Mere til historien

Nokia har tidligere sendt telefoner på markedet med Android-systemet. Det var serien Nokia X – hvor Googles tjenester dog var erstattet af Microsofts tjenester.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer