Apple Pencil kan først købes i 2016

0

Du skal ikke forvente, at kunne købe Apple Pencil til iPad Pro i Danmark før i starten af 2016.

iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)
iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)

Som tablet er iPad Pro blot en forstørret udgave af iPad, eller en KÆMPE udgave af iPad Mini – med mindre du også har den særlige stylus Apple Pencil.

Det er Apple Pencil, som gør iPad Pro interessant for det professionelle segment f.eks. dem som tegner skitser og udkast, eller arbejder i programmer fra eksempelvis Adobe, der blandt grafikere og designere er det foretrukne arbejdsredskaber.

Apple Pencil er den til dato mest præcise stylus vi har set på en tablet, men hvad hjælper det, når den ikke er til at opdrive. Først i begyndelsen af det nye år skal du forvente, at Apple Pencil er ude i bred handel her i Danmark. Det bekræfter to forhandlere af Apple produkter uafhængigt af hinanden overfor MereMobil.dk.

– ”Vi forventer at kunne levere i slutningen af december, men som det ser ud lige nu, kunne jeg godt frygte, at vi er omkring starten af januar, inden Apple Pencil for alvor er på lager,” fortæller marketingmanager Mikael Kolding fra ProShop.dk.

Aktuelt melder Apple selv om en leveringstid på 4-5 uger.

Vores første indtryk af iPad Pro

Sort skærm

Den vejledende pris på Apple Pencil er 829 kroner, og er ekstra tilkøb ved siden af iPad Pro. I salgsæsken til den kæmpe iPad finder vi kun, udover enheden, en oplader og et Lightningkabel på 2 meter.

Heller ikke Smart Keyboard til iPad Pro er at finde i butikkerne endnu.

Apple er på det seneste kommet i modvind. Flere købere af iPad Pro oplever, at den store iPad går i sort under blandt andet opladning, hvilket har affødt mange vrede kunder. Ifølge Apple er de opmærksomme på fejlen, som muligvis vil kunne løses med en softwareopdatering.

Herunder kan du se vores foreløbige test af iPad Pro med Apple Pencil.

iPad Pro vil bringe enorm indtægt til Apple

Web-TV: Sådan fungerer Apple Pencil på iPad Pro

Mere til historien

En historie fra Danmark om en Apple-kunde, der angiveligt er blevet forbrændt af sit Apple Watch går også verden rundt. Det forlyder fra Apple, at uret må have være udsat for en påvirkning udefra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer