Analytikere: iPad Pro vil indbringe enorm indtægt til Apple

0

Analytikere har stor tiltro til iPad Pro og spår at den vil få nogle flotte salgstal i de første måneder.

Analytiker Amit Daryanani fra analyseselskabet RBC Capital Market har en stor tiltro til, at Apples nye store iPad – iPad Pro – de første måneder i butikkene vil få nogle flotte salgstal. Det skriver Bloomberg.com.

RBC Capital Market forventer, at Apple vil kunne sælge tre millioner iPad Pro enheder i kvartalet, hvilket skulle indbringe dem en indtægt på 2,4 milliarder dollars. Dette svarer til omkring 16.8 milliarder danske kroner omregnet til danske kroner.

 – De første indtryk af iPad Pro fra Apple

Foruden iPad Pro vil give Apple en ganske fornuftig indtægt, så forventer RBC også, at Apples aktie vil stige fra 117 dollars til omkring 150 dollars.

Den primære målgruppe for iPad Pro er erhvervskunder, men der er også nogle klare brugsscenarier for privatkunder. Da skærmen på iPad Pro er så stor, at det nu er mere oplagt at benytte skærmen som en ekstra og bærbar ”TV-skærm” – dog til en ret høj pris, da den starter ved 6.999 kroner for den billigste model.

 – iPad Pro går i sort ved opladning

MereMobil.dk tester netop nu iPad Pro – du kan se vores første indtryk i videoen herunder, mens du venter på vores endelige anmeldelse.

Web-TV: Første indtryk af Apples iPad Pro

Mere til historien

Samsung har også lanceret en kæmpe-tablet, der faktisk har en skærm på hele 18,4 tommer, som henvender sig til de der elsker at se film og TV på deres tablet, eller der ofte benytter den som primært TV i eksempelvis sommerhuset.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer