Samsung Pay er lanceret i USA

0

Der findes efterhånden en række forskellige mobilbetalingstjenester og nu er Samsungs bud, Samsung Pay, lanceret i USA.

Samsung Pay
Samsung Pay

Apple har deres egen, Android har deres egen og Samsung har deres egen – ja, der findes et væld af betalingstjenester og det er alt fra både mobilproducenter og banker, som står bag de forskellige alternativer.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Apple har eksempelvis tidligere lanceret deres Apple Pay på udvalgte markeder i verden og Samsung har også haft stor succes med Samsung Pay på hjemmemarkedet i Sydkorea siden lanceringen. Nu er Samsung Pay endelig også lanceret på det amerikanske marked.

 – Sådan virker Samsung Pay

Så amerikanerne kan med en af de nyeste Samsung enheder benytte den nye mobilbetalingstjeneste i USA. Det skriver Engadget.com.

Forskellen på Samsung Pay, Apple Pay og Android Pay (Kilde: Cnet.com)
Forskellen på Samsung Pay, Apple Pay og Android Pay (Kilde: Cnet.com)

Helt præcis kræver det en Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+ eller en Samsung Galaxy Note 5, samt du har en af de fire største mobiloperatører i USA (AT&T, Sprint, T-Mobile eller US Cellular). Derudover skal du enten have et American Express, MasterCard eller Visa Card gennem Bank of America, Citi eller US Bank. Det skriver Businesswire.com.

Samsung lover flere produkter vil understøtte tjenesten inden for det næste års tid. Når Samsung Gear S2 lanceres så vil dette understøtte Samsung Pay – dog kun transaktioner på NFC terminaler.

Det er planlagt at Samsung Pay bliver tilgængeligt i Storbritannien, Spanien og Kina, men det er endnu uvist hvornår. Det skriver Cnet.com.

Mere til historien

I Danmark er det pt. MobilePay fra Danske Bank, som er den mest udbredte mobilbetalingstjeneste, men der findes flere forskellige tjenester på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer