Popcorn Time slukket og lukket

0

Hovedmanden bag Popcorn Time fortæller nu, at han har slettet alle data og lukket serverne ned.

Popcorn Time
Popcorn Time

Popcorn Time har haft en masse kritik og forhindringer den senere tid, hvor også danske brugere af den ulovlige streaming-tjeneste har været i søgelyset.

 –Popcorn Time brugere: Tag Jer i agt!

Men nu skulle det angiveligt være slut for den populære, men ulovlige, tjeneste, som ifølge flere hjemmesider er lukket ned for altid. Det skriver Computerworld.dk.

Dette konkluderes ud fra et tweet fra en af udviklerne bag tjenesten, som takker for supporten og skriver det højst sandsynligt er sidste tweet.

-””Jeg har lukket alle serverne ned, og der er intet, jeg kan gøre for at bringe dem op igen. Jeg har også slettet alle log-filer, som kan være skadelige for andre udviklere,” siger han til hjemmesidenTorrentfreak.com.

 – Politiet lukker Popcorn Time pirater i Danmark

Grunden til at tjenesten er lukket ned skulle være alt det kaos med kritik og lignende, som der har været om Popcorn Time den senere tid. Hvilket gradvist også har fået flere udviklere til at forlade tjenesten af frygt for at blive sagsøgt af rettighedsejere og lignende.

Hvis du forsøger, at komme ind på Popcorntime.io får du besked om, at hjemmesiden er lukket ned.

Mere til historien

Også på Popcorntime.dk møder du en lukket hjemmeside, dog med en besked om at “Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet efterforsker en sag, der involverer dette domænenavn.”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer