Overvåg hjemmet med tyverialarm-kamera

1

SmartCam tilsluttet din tyverialarm derhjemme kan gøre det muligt for dig, at overvåge hjemmet hurtigt og nemt fra din smartphone .

Pressefotos fra Dansikring Direct Verisure på SmartCam
Pressefotos fra Dansikring Direct Verisure på SmartCam

Alarmfirmaet Verisure (tidligere Dansikring Direct Verisure) er det første selskab herhjemme, der lancerer et trådløst kamera, som giver kunderne mulighed for at overvåge og modtage billeder fra deres eget hjem – når som helst og hvor som helst.

Det betyder, du kan få billeder i real-time til din smartphone. Billederne tages automatisk via en bevægelsessensor, eller kan aktiveres når det ønskes via applikationen på smartphonen.

Denne mulighed har været i stigende efterspørgsel fra Verisures kunder.

 – ”Som forbruger kan du bruge SmartCam til flere formål, eksempelvis til at skabe tryghed ved at få verificeret at dine børn er kommet sikkert hjem fra skole, sikre identifikation af rengøringshjælp, håndværkere, barnepiger eller andre besøgende, der kommer og går mens du ikke er hjemme,” siger Niels Chemnitz, Operations Director hos Verisure i Danmark.

Pressefotos fra Dansikring Direct Verisure på SmartCam
Pressefotos fra Dansikring Direct Verisure på SmartCam

Derudover giver SmartCam også Verisure’s kunder muligheden for at holde øje med deres hjem fra distancen, som når de eksempelvis er på ferie. De kan også overvåge deres kæledyr eller andet. Så har man eksempelvis fået en ny hundehvalp, så kan man holde øje med den opholder sig i det rum, som man ønsker og den ikke har adgang til hele huset.

– “Et SmartCam giver vores kunder mulighed for selv at kontrollere, at alt er, som det skal være derhjemme. Ligesom de selv kan placere kameraet i områder i huset, hvorfra de gerne vil have mulighed for modtage billeder. Det kan medvirke til at give ekstra ro i sindet når man ikke er hjemme. Og modsat de almindelige alarmkameraer som kun aktiveres når alarmen udløses, så kan kunden med SmartCam få tilsendt billedernår som helst,” siger Niels Chemnitz.

Kameraet har et batteri, som kan holde i op til seks måneder eller til 1.000 billeder.

Alle funktionerne kan styres via Verisure applikationen og SmartCam billeder er kun tilgængelige for brugeren selv – og er ikke synlige på kontrolcentralen.

Mere til historien

Dansikring Direct Verisure har mere end 45.000 kunder i Danmark, og det nye SmartCam er det første af sin art på hele det europæiske alarmmarked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer