HTC One A9 lækket på en række nye billeder

0

Den kommende smartphone fra HTC er netop blevet lækket på en række nye billeder. Se dem her.

HTC One A9 lækket af @OnLeaks
HTC One A9 lækket af @OnLeaks

Det er efterhånden et par uger siden, at vi sidst har hørt noget nyt om den kommende HTC One A9, som ventes at blive offentliggjort i næste uge – helt præcis tirsdag den 20. oktober.

Rygterne har floreret om, at HTC One A9 bliver det næste flagskib fra HTC med specifikationer, som eksempelvis en 10-core processor og 4 GB RAM, men andre rygter har svirret om at denne HTC One A9 er mere end prisvenlig smartphone.

 – HTC først med Android 6.0 telefon?

Nu har Twitter-brugeren @OnLeaks lækket et en række nye billeder af HTC One A9. Og de nye lækkede billeder får hjemmesiden Androidguys.com til, at mene rygterne om, at vi ikke skal have de vilde forventninger om en ny topmodel er rigtige.

 – HTC One A9 er måske kun en mid-range model

Ifølge Androidguys.com, så mener de One A9 kommer med en lignende knap-design, som den der var på HTC One M9 – hvilket betyder powerknap og volumenknapper på højre side af enheden, samt SIM-kort og MicrosSD-kort slot i venstre side. Desuden ligner det, at højtalerne er placeret i bunden af enheden, hvor også 3,5 mm audio jack-stick og microUSB-opladerstik er placeret.

 – HTC støtter op om brystkræft med særlig One M9

De seneste rygter har lydt på, at specifikaitonerne vil være som følgende: 5 tommer skærm (1920 x 1080 pixels), 2 GB RAM, Snapdragon 617 processor, 16 GB intern hukommelse og et batteri på 2.150 mAh.

MereMobil.dk holder øje – og venter spændt på HTC præsenterer enheden tirsdag den 20. oktober 2015.

Om HTC One A9 også bliver en telefon, der lanceret på det danske marked er endnu uvist.

Mere til historien

HTC har de seneste par år ikke haft samme succes, hverken på det danske eller internationale marked. Det er spændende at se om de kan få vendt dette igen.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer