Google Play Store får nyt design, igen

0

Først hed det Android Market, men skiftede navn til Google Play – og ja, nu får applikationsbutikken nyt design – for fjerde gang i historien.

I ugens løb har der været rygter og lidt små teasere ude for Google Play Store’s nye design. Men nu bekræftes det, at udrulningen er i gang. Det skriver Droid-Life.com.

Du kan derfor inden for de næste dage, hvis ikke allerede nu, se det nye design når du besøger Google Play.

 – Google: Udrulningen af Android 6.0 Marshmallow er startet

Det er ikke første gang i historien, at Google Play får nyt design. Faktisk har applikationsbutikken gennemgået en større designændring hele tre gange tidligere. Ligesom den også har skiftet navn i gennem tiden. Google Play hed oprindeligt Android Market.

Teamet bag Google Play har ladet applikationsbutikken gennemgå en større forandring og altså frisket designet op.

Det startede egentlig med, at der blev teaset for designændring af Kirill Grouchnikov på Google+, som arbejder hos Google. Se billederne i galleriet herunder.

Designændringen kommer automatisk på din Android telefon eller tablet, så du kan ikke gøre noget manuelt for at fremskynde processen.

Mere til historien

I det nye design er kategorierne fra tidligere, applikationer og spil, nu samlet i én og samme kategori, mens også film & tv, musik, bøger og bladkiosk er blevet samlet i kategorien ”underholdning”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer