Første opdatering klar til Samsung Galaxy S6 Edge+

0

Udrulningen af den første opdatering til Samsung Galaxy S6 Edge+ er nu i gang. Du kan blandt andet glæde dig til optimering af batteriet.

Samsung Galaxy S6 Edge+
Samsung Galaxy S6 Edge+ og S6 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Den første softwareopdatering til Samsung Galaxy S6 Edge+, der kom på markedet for en måneds tid siden, er netop ved at blive rullet ud til brugerne. Det skriver GSMArena.com.

 – Samsung vil opdatere S6 Edge med Edge+ software

Der er tale om en mindre opdateirng, som ifølge SamMobile fylder 138,14 MB, men trods størrelsen indeholder den alligevel en række forbedringer.

Det fremgår af opdateringen indeholder følgende:

  • Optimering af batteriforbruget
  • Forbedret sikkerhed
  • Forbedret stabilitet for opkald
opdatering til Samsung Galaxy S6 Edge+
opdatering til Samsung Galaxy S6 Edge+

Udrulningen af opdateringen er i gang og sendes også ud til den europæiske variant med modelnummeret SM-G928F, hvilket også er den model der sælges i Danmark.

Sådan får du opdateringen

Du får opdateringen ved enten at have tålmodighed til du får en notifikation om, at opdateringen er klar til download – hvis du ikke allerede har fået denne.

Men har du ikke nok tålmodighed til at vente, så kan du også søge manuelt efter opdateringen. Dette gøres ved at gå ind i ”Indstillinger” – ”Om enhed” – ”Softwareopdatering” – ”Opdater”.

Præcis som med andre opdateringer fra Android-producenter, så udrulles denne gradvist og derfor handler det om tålmodighed hvis den ikke lige er der med det samme.

Web-TV: Første kig på Samsung Galaxy S6 Edge+

Mere til historien

Du kan også læse vores uddybende test af Samsung Galaxy S6 Edge+, samt læse hvor meget den minder om Galaxy Note 5, der endnu ikke er lanceret på det europæiske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer