Samsung vil opdatere Galaxy S6 Edge med Edge+ software

Har du en Samsung Galaxy S6 Edge kan du se frem til en opdatering med features fra S6 Edge+.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Da Samsung præsenterede den opdaterede S6 Edge, der blev til Galaxy S6 Edge+, blev det også sagt, at softwaren fra Edge+ også ville udkomme til den nuværende Edge-smartphone.

Særligt den mere optimale udnyttelse af skærmen på den buede kant, vil være en attraktiv feature.

Indtil nu bruges kanten på Galaxy S6 Edge til funktionen ”Peoples Edge”, men på S6 Edge+ kan man også have genveje til favoritapplikationer (Apps Edge), sådan som det også var tilfældet på Galaxy Note Edge, der nåede Danmark sidste år.

Blandt andre nyheder finder vi muligheden for at gemme billeder fra kameraet i RAW-format samt opdatering af designet på nogle af ikonerne i brugerfladen.

I områder hvor tjenesten er åbnet vil Samsung Pay også blive en del af softwaren på Samsung Galaxy S6 Edge. En YouTube live-broadcasting app-tilføjelse skulle vi ligeledes se med opdateringen.

- Se forskellen på Galaxy S6 Edge og Edge+

Nu er spørgsmålet så hvornår opdateringen rulles bredt ud, hvilket vi aktuelt ikke har nogle oplysninger om. Uanset hvad bliver det en god opdatering, at få på Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge+ har premiere i Danmark fredag den 4. september. Aktuelt ligger priserne for 32 GB-udgaven omkring 7.000 kroner uden abonnement, hvilket fuldkommen matcher Samsungs vejledende pris.

- Læs mere om Samsung Galaxy S6 Edge+

Web-TV: Første kig på S6 Edge+

Mere til historien

Vi er generelt ret glade for Galaxy S6 Edge, og de første indtryk af Galaxy S6 Edge+ er faktisk temmelig positive. Vores pretest af Galaxy S6 Edge+ har vist, at det særligt er brugere med behov for en større skærm, som vil blive meget tilfredse med plus-modellen.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram