Samsung vil opdatere Galaxy S6 Edge med Edge+ software

Har du en Samsung Galaxy S6 Edge kan du se frem til en opdatering med features fra S6 Edge+.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Da Samsung præsenterede den opdaterede S6 Edge, der blev til Galaxy S6 Edge+, blev det også sagt, at softwaren fra Edge+ også ville udkomme til den nuværende Edge-smartphone.

Særligt den mere optimale udnyttelse af skærmen på den buede kant, vil være en attraktiv feature.

Indtil nu bruges kanten på Galaxy S6 Edge til funktionen ”Peoples Edge”, men på S6 Edge+ kan man også have genveje til favoritapplikationer (Apps Edge), sådan som det også var tilfældet på Galaxy Note Edge, der nåede Danmark sidste år.

Blandt andre nyheder finder vi muligheden for at gemme billeder fra kameraet i RAW-format samt opdatering af designet på nogle af ikonerne i brugerfladen.

I områder hvor tjenesten er åbnet vil Samsung Pay også blive en del af softwaren på Samsung Galaxy S6 Edge. En YouTube live-broadcasting app-tilføjelse skulle vi ligeledes se med opdateringen.

- Se forskellen på Galaxy S6 Edge og Edge+

Nu er spørgsmålet så hvornår opdateringen rulles bredt ud, hvilket vi aktuelt ikke har nogle oplysninger om. Uanset hvad bliver det en god opdatering, at få på Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge+ har premiere i Danmark fredag den 4. september. Aktuelt ligger priserne for 32 GB-udgaven omkring 7.000 kroner uden abonnement, hvilket fuldkommen matcher Samsungs vejledende pris.

- Læs mere om Samsung Galaxy S6 Edge+

Web-TV: Første kig på S6 Edge+

Mere til historien

Vi er generelt ret glade for Galaxy S6 Edge, og de første indtryk af Galaxy S6 Edge+ er faktisk temmelig positive. Vores pretest af Galaxy S6 Edge+ har vist, at det særligt er brugere med behov for en større skærm, som vil blive meget tilfredse med plus-modellen.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram