Samsung vil opdatere Galaxy S6 Edge med Edge+ software

Har du en Samsung Galaxy S6 Edge kan du se frem til en opdatering med features fra S6 Edge+.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Da Samsung præsenterede den opdaterede S6 Edge, der blev til Galaxy S6 Edge+, blev det også sagt, at softwaren fra Edge+ også ville udkomme til den nuværende Edge-smartphone.

Særligt den mere optimale udnyttelse af skærmen på den buede kant, vil være en attraktiv feature.

Indtil nu bruges kanten på Galaxy S6 Edge til funktionen ”Peoples Edge”, men på S6 Edge+ kan man også have genveje til favoritapplikationer (Apps Edge), sådan som det også var tilfældet på Galaxy Note Edge, der nåede Danmark sidste år.

Blandt andre nyheder finder vi muligheden for at gemme billeder fra kameraet i RAW-format samt opdatering af designet på nogle af ikonerne i brugerfladen.

I områder hvor tjenesten er åbnet vil Samsung Pay også blive en del af softwaren på Samsung Galaxy S6 Edge. En YouTube live-broadcasting app-tilføjelse skulle vi ligeledes se med opdateringen.

- Se forskellen på Galaxy S6 Edge og Edge+

Nu er spørgsmålet så hvornår opdateringen rulles bredt ud, hvilket vi aktuelt ikke har nogle oplysninger om. Uanset hvad bliver det en god opdatering, at få på Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge+ har premiere i Danmark fredag den 4. september. Aktuelt ligger priserne for 32 GB-udgaven omkring 7.000 kroner uden abonnement, hvilket fuldkommen matcher Samsungs vejledende pris.

- Læs mere om Samsung Galaxy S6 Edge+

Web-TV: Første kig på S6 Edge+

Mere til historien

Vi er generelt ret glade for Galaxy S6 Edge, og de første indtryk af Galaxy S6 Edge+ er faktisk temmelig positive. Vores pretest af Galaxy S6 Edge+ har vist, at det særligt er brugere med behov for en større skærm, som vil blive meget tilfredse med plus-modellen.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram